svensk frulle

Äntligen är de här!!! Igårkväll hämtade jag som sagt upp mina fina vänner och lycklig är jag för det!!
Började fredagen med en bra morgon med barnen, sen iväg med de till skolan och direkt därifrån för att hämta upp Emma och Johan på deras hotell. Vädret var tyvärr regn hela dagen, men det fick gå det med. 
Eftersom jag har världens bästa värdfamilj, fick jag ledigt resten av fredagen sen. 

Så efter vi hade ätit en svensk frukost med GOD prästost, kräftost, mormors hallonsylt och wasa knäckebröd, blev det sightseeing för hela slanten sen. 
Tog en tur bland alla gigantiska hus/slott som är här i krokarna, åkte till köpcentret en sväng, lunchade på tusk&cup och tog en sväng på main street. 

Avslutade en bra dag, med mys och gooood middag hos mig, som Johan så snällt lagade,
(med mycket bra moraliskt stöd från Emma och mig ;) )

<3
 

Lyckorus

Vilken härlig och bra lyxdag!
Började med en lång och härlig löprunda i det fina höstvädret. Hem, tog en dusch och sen vidare till
Adam Broderick för att klippa mig. Blev riktigt nöjd!! 
Därifrån blev det lunch hos Jennifer, trevligt som alltid. 
Sen lyxade jag ännu lite till med pedikyr och massage. LYX!!!

Fixade lite tvätt och så hemma, sen hämtade jag flickorna vid bussen. Blev snack, läxläsning och utomhuslek. 
Lagade mat och hade "svenska lektion" med flickorna efter maten, lyckat. 
När klockan blev 8pm körde jag äntligen till Katonah tågstation för att hämta mina efterlängtade vänner. ÄNTLIGEN är Emma och Johan här, lycka!!! 

Massa tårar
i både gläde och saknad!! 
Tack min fina, underbara, helt fantastiska familj för allt! 
Och tack till ortroliga vänner och gamla arbetskamrater, man blir så glad av all er omtanke!!
Presenter till flickornas kommande advetskalender!
Bästaste Ola och Louise, saknar er massor.
Och jag är den stoltaste i världen just nu!!! Bebisbild= lycka! 

 

Yom Kippur

Då har jag fått vara med om ännu en judisk högtid/tradition, nämligen Yom Kippur. Vilket är den dagen på året du judarna fastar. Istället för som kristna, gå i kyrkan varje söndag och bikta sig, har judarna ett dygn om året då de fastar och tänker över sina synder. Även vad de kan ändra på för att bli en bättre människa. 

Så eftersom de var i tempel i princip hela dagen har jag varit ledig. Tog därför en lång och mysig frukost med Emma imorse på Orem´s. Därifrån tog vi bilen och körde på en liten dagstur, vilken denna gången tog oss till Greenwich. En väldigt fin och mysig stad, med lite finare folk. Vi strosade bara runt i butiker och hade mysigt, lunchade på ett jättegott ställe och gottade oss i riktigt god glass! 



När vi kom tillbaka fixade jag lite ärenden som min vm bett mig om. Tog sen är härlig promenad med Emma och Elin, för att bort vår träningsvärk! Hem snabbt och duscha och fixa det sista innan familjen + vänner kom hem från tempel och det var dags att break fast! På bordet serverades massa gott, dock lätt mat, då de inte ätit på 26h. Intressant och väldigt spännande att få uppleva så mycket nytt ur en annan religion!
 
 

fotbollsträning!!!!

Sprang bara en kort runda idag, då jag visste vad som väntade på kvällen....
Träffade Emma och Elin för en mysig lunch, på ett nytt supermysigt ställe!!!
Blev läxläsning, massa utomhus lek med duktiga flickor och sen kvällsmat. 

När klockan var 8pm satte jag mig i bilen med världens leende på läpparna. Jag var på väg till Wilton för att träna fotboll!!! LYCKORUS!!! Vilken underbar känsla. Har inte tränat fotboll på såååå länge.
1,5h grymt härlig fotbollsträning! GLÄDJE!!!!
Har en sån härlig känsla i hela kroppen, längtar redan till nästa måndag :D  

Guldklimpar

Fullspäckad helg med massa skoj och fina vänner. 
Avslutade en bra söndag nermysta framför min dator med Sunes Jul tillsammans med Jennifer N och Elin. "Det här kommer Sune få faaan för" , underbara Håkan bråkan. Haha.
Nu blir det rakt i säng, är döds trött!!

Är så tacksam för alla fina vänner jag har här, ni är guldvärda! 
Det får mig dock att tänka på och uppskatta de guldklimpar man saknar där hemma!  <3

:)

Frukost, äppel plockning, bilåkning, gps, IKEA, bilåkning, gnäll, sångfånglar, fartdårar, kamera, poséra, mataffär, goooood mat, äppelkaka och film. Sammanfattning av en härlig dag!! 
En bild säger ändå mer än tusen ord! (Därför skippar jag några bilder, så ni inte ser riktigt vilka dårar vi är)























 
 

Amanda´s birthday party

Fredagen blev träning och fixa ärenden på förmiddagen, sen skype med mamma, pappa och Alin. 
Gick en härlig promenad i det fina vädret sen på eftermiddagen, plus att jag bakade mumsiga valnötsskorpor. 
När min vm kom hem plockade vi upp flickorna i skolan, vidare till Party Depot , sen hämta tårtan och därifrån hem. Förberedde och fixade oss. Sen kom alla barn!! Ståhej hög nivå med 16flickor i volym HÖGLJUDDA!!!

När alla var här blev det att packa in alla barn i bilarna och köra till restaurangen, Habachi, där kockarna står i mitten och lagar mat, lyx och väldigt kul. Från restaurangen blev det hem för lek, tårta, pyjamasmys och film med alla barn! Vid 9 blev alla hämtade. Jag och mina vf däckade som slagna hjältar i soffan!
Roligt och fartfyllt kalas! För lilla A som blir 8 år imorgon/idag (söndag).
 











 

Just the way you are

Bra morgon, med god frukost och träning. Direkt efter jag lämnat två morgontrötta flickor i skolan, begav jag mig hem till fröken Kånge! Därifrån vidare till NCC för att skriva in oss/betala för vår sångkurs, men tråkigt nog var deras datasystem nere, så får vänta tills imorgon, störigt!!! 
Mötte upp Emma för en snabb lunch, på tusk&cup och sen hem för skype med min bästaste vän EMMA!

Världens bästa Emma!!  Vad skulle jag gjort utan dig? Finns alltid här, fast jag är på andra sidan jorden! 
Kan inte fatta att jag äntligen ska få krama om dig om 7 dagar, efter 8månader ifrån varandra! Längtar!
Du och Jag min fina vän, du och jag! <3
 
När flickorna kom från bussen blev det läxläsning och lek. Efter det snabb middag med familjen, innan mina vf åkte iväg på öppet hus. Hade mys med flickorna innan det var dags att krypa i säng. A är så spänd inför sitt kalas imorgon, goa tjej. När mina vf kom hem, blev det soffmys med dem framför The Voice. <3
  
My fruitloops
 

Chucke Cheese´s

Skolan var inställd idag, pga stormen igår, så skolan hade inget vatten. Så min vm lät mig springa min runda imorse innan hon begav sig till jobbet, tackar vi för. 
Hade en heldag med flickorna. Frukost och läsning på morgonen, duktiga tjejer. L läste ut sin bok. Åkte efter det till Chucke Cheese´s, som är en spelhall med massa olika spelmaskiner, där man vinner biljetter som man sen samlar och i slutet får man välja ett pris. Vi hade det ritkigt kul där ett par timmar!!!
Åkte hem och käkade lunch och sen vidare för en härlig utedag på lekplatsen med massa kompisar.
Kom hem, lagade mat och vidare till L´s danslektion, jag och A satt och tittade på Lion King i barnrummet medan L dansade. MYS! 

Ikväll träffade jag Tove och en ny tjej Natalie för kaffe, trevligt :)
Bra dag, med glada miner och om 7dagar kommer Emma och Johan, LYCKA <3





 
 

regn och gnäll

ÖSREGN... Har regnat och blåst hela dagen. Barnen var inte på sitt bästa humör imorse, så morgonen var lite  trögstartad. Sprang en runda i ösregnet, så humöret blev genast bättre, trots att jag var genomblöt. Blev att springa lite ärenden och efter det tillbaka hem. Tog en dusch och sen blev det skype med mamma. Åhh mammi, du är bäst!!
Tack för att du kom förbi Jennifer, du är en klippa. Stöttar dig oavsett vad, det vet du. 
Hann även säga hej till världens bästa storebror, saknar dig massor. 

Tog på mig projektet att städa i vårt målar/pyssel rum, rensat ut massa gammalt och ta fram helt oöppnade förpackningar som de inte vet att de har ens. Kommer dock ta sin lilla tid.
Hämtade bara L i skolan, då A hade både girlscouts och dans. Åkte hem, läste läxor, lekte och lagade mat. Hämtade hem A efter dans och de båda blev monster igen :( Varför en dag som denna som redan är jobbig och grå?! Vad har man gjort för att förtjäna det?! 
Oj så ynklig och gnällig :/ förlåt för det. 





 
 
 

nya intryck

Kroppen är verkligen inställd på tiderna man brukar gå upp, så imorse vaknade jag klockan 7 som jag skulle gjort en vanlig måndag. Men jag är inte bitter för det! Gick upp, åt frukost och drack kaffe, sen fixade vi oss för att åka till tempel/synagoga. Alla var stiliga och ganska uppklädda, då jag i panik kommer på att jag inte hade några skor att ha på mig. Så min vm räddade mig i nöden, med sina godingar Steve Madden i ormskinn, man tackar! 

Var väldigt intressant att få vara med och fira på deras vis. Rabin, tora, hebreiska och massa nya intryck. Kulturbyte är verkligen något man får utbyta när man är här, i alla fall i mitt fall som är i en judisk familj. 
Åkte till en grekisk restaurang och lunchade efter, kom hem och lekte lite ute med flickorna, sen knöt jag och min vp skorna och tog en löprunda. Det är verkligen kul att han vill springa tillsammans, men det går inte RIKTIGT lika fort och inte lika långt som vanligt, men men. 

Avslutade en bra och mysig familjedag, med en god middag! 
imorgon är det vanliga rutiner igen och jag har en lååååång lista som måste bockas av! 

 
 
 
 

Rosh Hashana

Vaknade upp tidigt som vanligt och eftersom ingen annan vettig själ var vaken, blev det att knyta på de nya skorna och ge sig ut på en tur. Härlig morgon! 
Duschade, klädde mig, svängde ihop en god sallad, packade ihop mig och styrde bilen mot  Jennifer N och sen vidare mot Wilton. Där mötte vi upp Elin och Emma. Satte oss sedan i Cranberry Park för lunch och parkmys, såååå härligt!! Vidare därifrån för lite glass och häng i Emmas tuffa bil ;) 


Styrde kosan hem igen vid halv fem tiden, då det var dags att fira Rosh Hashana med familjen. 
Rosh Hashana är det judiska nyåret. Så vi lagade god mat tillsammans, åt och hade trevligt. En av sido rätterna vi åt var lite sötare, för man hoppas på ett "sött/bra" år. Flickorna sa även de lite saker som de skulle försöka ändra/bättra på, så det håller vi tummarna för. Då judiska högtider firas från solnedgång till solnedgång, är alla lediga imorgon, så då ska jag få följa med till tempel/synagoga, ska bli spännande! 

parkhäng










Snabba skor och en cykel

Mys med lilltjejen imorse som är sjukling, medan resten av familjen fixade ärenden. 
När de kom tillbaka åkte jag och köpte mig ett par nya sneakers, ÄNTLIGEN!!! Blev inte de jag tänkt från början,  men är förälskad i mina nya fina snabba skor!!!

Efter det blev det Tusk&Cup en stund med fina Emma. Var uttråkad och görig när jag kom hem, så tog min vp cykel och gav mig ut en timme. Som jag har saknat att cykla alltså!!! Det gör ju inte folket i det här landet så mycket som vi gör hemma, inte i den här delen av landet ialf. Knasigt folk! 
Satte mig på altanen och läste i nästan 2h när jag kom tillbaka, vädret har varit super skönt idag också. 
Hoppade in i duschen och i myskläder, sen kom familjen hem. Mina vf fixade sig och åkte sedan på middag. Flickorna och jag dök ner i soffan och såg Willy Wonka & the Chocolate Factory. MYS!! 
När de var i säng kom Tove in och pratade en stund. Härlig jobblördag!! :)
 

Kasta klot...

.....eller som andra skulle säga bowling ;) 
Duktiga flickor= bra morgon + underbart väder att springa i blev en bra start på denna fredagen.
Hem för att skypa med mina fina föräldrar, glädjebesek!! Kan aldrig säga för mycket att ni är bäst!
Blev en sväng med Tove och hennes lille kille till lekparken ett par timmar, sen hem och hämta mina tjejer. Mellanmål, lek och lekkamrater, sen förbereda deras middag.
Vid 7 gjorde jag mig ordning för att köra och plocka upp Jennifer N, vidare till Wilton och mötte upp Emma och Elin x2. Därifrån blev det Darien för supergod mat och bowling!! Hade så grymt kul, och det gäller ju att bjuda på sig själv OCH det, det kan vi!!! Eller hur brudar?! ;)
Är så tacksam för alla otroligt fina vänner jag fått här, ni är guldvärda!! <3





Strike eller miss? Svårt att avgöra på det ansiktsuttrycket ;) <3













solsken+kamera=underbart

Flickorna vaknade på strålande humör båda två, så vi hade en bra morgon med positivt humör och duktiga tjejer :) Efter jag lämnat i skolan, hämtade jag upp Jennifer, för att sedan lämna av henne vid tåget som skulle ta henne till NYC, där hon skulle få trevligt besök från Sverige. 
Åkte direkt till spåret när jag kom tillbaka för en härlig runda, sen sprang jag lite ärenden och därefter tillbaka hem. Efter lite mat i magen, tog jag min kamera och knöt på mig skorna igen, för att ge mig ut och fota lite i den underbara vädret :)
 
Hämtade hem mina flickor sen som hade lekkamrater båda två, middag, lek och läxläsning. Nu har jag precis landat på soffan, ska se football med min vp ikväll, :) 
 
Obeskrivligt lyckorus, mamma detta gjorde min dag! Är så glad!!
Min familj är bara den bästa EVER!!
 




 

















 

lyxlunch

Ännu en dag med riktigt härligt väder, runt 20grader och strålande solsken.
Vad mer kan man begära i mitten av september? :)
Sprang en härlig runda, sen blev det hem och baka morotsbröd, blev supergott!! Tog med mitt nybakta bröd och åkte till Jennifer N med Emma och Elin för att käka lunch. Blev en riktig lyxlunch, räksallad med avokade och ägg och till det nybakt bröd, såååå gott. 
Skypade lite snabbt med mamma, Ola och Louise, alltid lika härligt att höra och se min fina familj. 
I eftermiddag sen blev det mellanmål, läxläsning och laga snabb mat till flickorna, då stora skulle iväg på danslektion vid 6. Så när de åkte dit kom Tove över och fixade inför au pair dessert mötet som var ikväll hos vår LCC. Vi bidrog med svenska negerbollar! ;) Fint ska det va! 

Dålig nyhet: IDAG, 4 dagar innan, ringer de från ncc, (skolan jag skulle gått på) och säger att min kurs blivit inställd, pga att ingen anmält sig. Schysst att ringa med så kort varsel, jag är förbannad!! Hade verkligen sett fram emot att ta min fotokurs. Så nu måste jag hitta något annat fort som attan! Störigt!!!!! 
 





Solsken

Bra dag, med härlig träning, tvättat, skype med bästaste Ola och Louise(längtar så efter er), tagit en kopp kaffe med min fina Jennifer, läxläsning, fixa danskläder till flickorna, matlagning och strålande solsken!

Nu blir det att krypa ner i sängen och förhoppningsvis väntas ytterliggare en solig och positiv dag! Godnatt <3

 

 


SKYDIVING

Har idag varit med om det absolut häftigaste upplevelsen i hela mitt liv!
Började dagen med en grymt härlig tur med mina slitna skor, (kan mina nya skor komma snart??) Tove hämtade upp mig vid 9, sen plockade vi upp Jennifer N och Bea på väg till Elin, där vi mötte upp henne och sen anslöt Emma och Jessica. Fullpackad bil med några nervösa och exalterade brudar!!! Jag var sjukt taggad och nervös för att  jag inte var nervös :p haha. 

Väl där skrev vi under papper på att vi kunde dö, verkligt!!! :p Och de berättade för oss när vi satt där och väntade att vi skulle få åka upp två och två. Så gör ni er matte där, förstår ni att en inte fick någon vän!?
OCH JA, det blev ju jag som tog en för laget där och åkte själv, (+annan tjej jag inte kände) eller ja med instruktör förstås. Han kopplade fast mig i selar och livlinor och sen var det dags att åka upp. Fantastisk utsikt och underbart väder, sol och blå himmel! 
När det var dags att hoppa, så bara hoppade man. UNDERBART och helt otroligt!!!! Och skulle absolut göra det om och om igen! 

Hemvägen var jätte rolig. Racade med två killar i en fin audi. De satte upp lappar i fönstret med sitt nummer på, så vi visade vårt exit och de hängde på, HAHA!! , De följde med oss hela vägen till dit vi skulle äta, men sen bangade de fegisarna. Men det var kul så länge det varade ;)
 
Tack för en grym dag brudar!!! Jag är överlycklig!!! <3








































 

Twister

Vaknade upp tidigt till en halvgrå och tråkig morgon, men knöt på mig skorna och tog en pw på ca 1h med Jennifer. Vilket var riktigt härligt! Lagade havregrynsgröt och kaffe till frukost, fint ska det va ;) 
Sen blev det att slinga hennes hår, käka lunch och bara umgås, snabb summering av en härlig dag.

Regnade HELA dagen (och gör fortfarande) så galet mycket + att de varnade för tornade. Men ärligt, amerikanare överreagera EN ANING när det gäller det! Ingen tornade här inte. I Sverige hade vi kallat det blåst!!! 

Ikväll skulle mina vf på bröllop, så jag och flickorna gick ut och åt sushi, yummi! Sen hade vi dansparty, spelade twister och lekte lite, innan det var dags för de att dyka i säng. Twister är hysteriskt kul!!! De har sleepover på lillas rum, så de ligger där inne nu och viskar och tittar på filmklipp på sina itouch. Så ska snart gå in och berätta att det är Lights out and time for bed!! ;) 
Själv har jag precis landat med en kopp kaffe och inväntar ett par avsnitt av One tree hill. 

Imorgon smäller det!!! Fallskärmshoppning!! WIIHOOOOO :D




fick massage av lilla
















Farmingville Olympic Spirit Party

Härliga fredag!!! Började dagen med en härlig tur på spåret. Sen blev det hem för skype med mamma och pappa, åh har saknat pappsen så mycket. Ni är bara bäst! Hann även med en snabb skype med bästaste Emma, som förövrigt kommer om 20 dagar tillsammans med sin man och min kära vän Johan. Längtar!!!!
Efter lunch blev det att möta upp Jennifer för en sista dag i Martin Park (som egentligen redan är stängt, men är grindarna öppna så) Jätte härligt var det ialf, idag när det varit så varmt. 

Hämtade upp flickorna vid bussen. blev snabbt snack och sen vidare till skolan igen för, Farmingville Olympic Spirit Party. Väldigt kul måste jag säga!! Massa lekar, mat, dans/dj och lekande på lekplatsen. Jag tyckte nog det var precis lika kul som barnen. Väldigt charmig dj för övrigt, så fick ju vara med och hålla ställningen i danstävlingarna ;) Speciellt på Cut night Joe, där kunde ialf vi "movesen" (bra ord för övrigt ;))

Ikväll blev det biomys med Jennifer Tove Bea och Ida, såg premiären av The Words. Väldigt djup drama, lite krånglig, men bra story tyckte jag ändå.


Mr Dj ;)




 

önskelista....

Jättehärlig runda i morse, längtar dock efter att mina nya skor ska komma!! 
Blev lite tvättande, fix hemma och sen lunch. Efter det mötte jag upp Emma och Elin på Tusk & Cup för kaffe och småprat, alltid lika trevligt och uppiggande. 

Blev läxläsning och matlagning när flickorna kom hem. L hade playdate, så de två lekte som galningar, medan jag och A läste läxor och hon visade mig häftiga youtube klipp, ;)

Träffade upp Jennifer på rec. center nu ikväll, badade och bastade, riktigt skönt. Bestämde oss för att det får bli till en vana nu under höstkvällarna. Tog en kaffe efter badet, då vi även skrev önskelistor på vad vi vill ha hemma från Sverige nu när vi får besök!!  Bla. på min lista: Hårdost. kräftost och grillkrydda. :)














Tråkiga inlägg?

Känns som mina inlägg börjar bli tråkiga och innehållslösa nu när man är tillbaka till vardagen igen. Dagarna är inte så fullspäckade med roliga saker, lek och upptäcksfärder med flickorna längre. Utan nu är det skola och vardag som gäller och jag har inte så mycket nytt på vardagarna känner jag, tråkigt!!
Så har funderat på att skaffa mig ett projekt av något slag inför hösten/vintern, vad har jag dock inte bestämt helt än, återkommer på den punkten. Förslag?
Idag blev att lämna flickorna i skolan, sen har vi städare idag, så ville ej springa i vägen för dem. Så det blev kaffe och lite prat hos Jennifer innan jag åkte med henne och hennes barn till gymnastic class. 
Åkte hem och gjorde lunch, såg lite One Tree Hill, var ute i trädgården sen hela eftermiddagen. Hämtade upp flickorna, läxläsning, mellanmål, lek och matlagning. 
Tråkigt inlägg igen! Sry.

i september:
9/9 Skydyving
16/9 Nature photography course
27/9 Emma & Johan kommer








 
 

Spring för livet....

...så fiffig jag var där kände jag. Har slitit så grymt mycket på mina löparskor här, håliga och dana är de nu. Så idag fick jag slå slag i saken och faktiskt köpa mig ett par nya. Nöjd och glad och med bra rea klickade jag idag hem dessa godingar. 
Så efter rundan idag blev det lite fixande hemma, sen hjälpa Tove med lite ärenden hon skulle ha fixat, vilket avslutades med en kaffe på Tazza. 
Efter det var det dags att hämta hem flickorna, läxläsning och matlagning. 
Ikväll har jag varit och sagt hejdå till Indra, som åker hem imorgon, shit va tiden går nu alltså. 
 


Usch vilket tråkigt inlägg! Ber om ursäkt för det och hoppas på något roligare imorgon! 
 
Älskade mamma, vad skulle jag gjort utan dig?! Tack för allt.
Det fantastiska stöd och support jag får från min otroliga familj hemma är ovärderligt! <3

Softar söndag på en måndag!

Idag är det Labor Day, här i det stora landet. Vilket innebär typ arbetarnas dag, så man ska inte jobba med andra ord. Bra dag tycker jag, för jag är ju också ledig då! :)
FAST, jag var jätteutråkad och hade idébrist, men pratade med bästaste Louise som snabbt (som alltid) löste mitt problem! Hon föreslog att jag skulle ha en liten skönhets-spa-dag, mycket bra idé måste jag säga. Så efter en härlig löprunda med min vp imorse och efter de hade flytt huset, började en skön dag! 
Blev först en timme i badet med Vecko Revyn, en kopp te och vattenmelon. Efter det blev det skype med bästa mamma lite otippat, och en liten snabb skype med Jaqueline (:
Gjorde chokladansiktsmask, målade naglar och såg en bra riktigt tjejig (är inte ett ord men ändå) film! 
Gjorde en grymt god sallad till mig själv till middag, mums! 
Ikväll blev det lite häng med grannen ;) och avslutade sen med mys med mina vf när de kom hem. 

Har haft en bra softarsöndag-måndag ;) 

chokladansiktsmask
 

Trumbull

Kaffe och frukost på altanen, härligt.
Sen skype med bästaste mammi, du är bara bäst! Längtar efter dig.
Vid 12 hämtade jag upp Jennifer och Tove, körde vidare och plockade upp Bea och Ida, och därifrån blev det en tur till Trumbull mall. Strosade runt lite och skulle inte handla, men hur, förklara hur man går förbi dessa läckerbitar utan att ta de med sig hem?! Love my new shoes. 
Åkte till Bea efter för mat, härliga skratt och massa struntprat!
Och det vet vad jag fick????Då Beas vm är svensk, hade hon köpt med sig några godsaker hem nu när de var i Sverige, så jag fick ZOEGA´s kaffe, förstår ni att det var det absolut bästa svenska på 7månader! 



Glad tjej!!! 

Candelwood Lake

Min vp har köpt sig ett par nya löparskor, blå-gula till all ära, grymt snygga såklart! Så vi tog oss ut på en liten runda imorse. Kul med sällskap, men han behöver träna lite till :p 

Blev att fixa lite ärenden sen och efter det blev det att kryssa av lite skypar. Först med fina Carro, sen med min allra bästaste bror, finaste Louise  och den underbara bebismagen och sist men inte minst älskade systrarna Bengtsson. Så härliga samtal med alla som verkligen gjorde min dag. 
Åkte sen för att möta upp min vf+ vänner till dem vid Candelwood Lake där de har sin båt. Där blev det lek, bad, frisbee, mat och trevligt umgänge. När maten var undanstökad tog jag min bil och körde till Wilton för mys med Bea och Jennifer.  Har ont i magen som vi skrattade!! Grymt bra att vi vet hur man försvarar sig ialf!, Eller?!








 

Aldrich Park

INTE OKEJ!!! Mina löparskor börjar sjunga på sista versen, och jag som hade tänkt vänta att köpa nya tills "ute-löpar-säsongen" är över. Är det okej att använda silvertejp ett tag? ;) 
Blev snabb skype med älskade mammi, sen lunch med Emma och därefter tog jag en långpromenad i skogen. Tog min kamera och mitt stativ och begav mig ut för att  exprimentera lite, här är några smakprov. Inget fancy och avancerat, men ändå. 

Ikväll blev det bio med tjejerna, såg Hit and Run, väldigt rolig, (men lite b-films aktig :p )
Sen satt vi bara och pratade och drack kaffe, mysig kväll!






















RSS 2.0