158

Efter 158 dagar, ska jag äntligen få krama mamma pappa och min bästa storebror igen!!! Underbart! :)
Ska spendera några härliga och välfyllda dagar tillsammans med dem nu och BARA NJUTA!!!

Längtar sååååå till imorgon! :D <3

sommarlov

Jaha, då var den amerikansk/svenska midsommarhelgen över och sommarlovet har börjat på riktigt!
Midsommarn blev riktigt bra. Jag och flickorna dressade upp i fina midsommarklänningar och begav oss tillsammans med Jennifer, Frida och hennes värdbarn till Elin för att fira svensk midsommar. Väl hos Elin band vi kransar, åt ägg och sill (jag och Emma åt det och resten åt grillad korv ;) ) Vi dansade runt vår egen midsommarstång (stol med blommor) och alla våra duktiga värdbarn dansade med oss och var nöjda. Det avslutades med jordgubbar m. mjölk och mamma/mosters studenttårta! (Den var VÄLDIGT omtyckt även här)
 
Midsommarkvällen blev min hemmagjorda smörgåstårta och vin tillsammans med alla de härliga svenska flickorna på en picknickfilt i parken, SÅ HÄRLIGT! Övernattningsmys hos Jennifer sen.
Lördagen blev stranden hela dagen, sen sushi och trevligt sällskap med Emma och Jennifer på kvällen. 
Även söndagen blev en dag på stranden, Härligt! 
 
Sommarlov med flickorna nu fram till fredag, sen är det dags för 6 veckors daycamp för dem. Så njuter av lek och bad med mina flickor nu, sen blir det bara eftermiddagar resten av sommaren. 
 
Om 3 dagar kommer min efterlängtade underbara familj hit. ÄNTLIGEN!  <3

Midsommarmat, hembakat bröd, ägg och sill

Fina Jennifer och ABBA sill ;)


Jordgubbar m.mjök, + en tom studenttårteform ;)


Åh vi kan dansa andra hållet....

.

MYS
 

Min hemmagjorda smörgåstårta :)
 

Fina midsommarflickor

Beachbrudar 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

värmebölja

GALET, idag har det varit ca. 36grader i skuggan, det är ju konstigt man inte smällt bort!
I alla fall.
Började dagen med löprunda, i 25 graders värme, SMART! Sen blev det till affären för att köpa ingredienser till smörgåstårta! Blir ett lite förenklat midsommarfirande. Sill till lunch och hemmagjord smörgåstårta och jordgubbar/mjölk till kvällsfirandet! Har man inget eget boende får man som vi ska göra, fira midsommar i parken, för fira måste vi, så då blev detta smidigast ;)
Skolavslutning idag, inte som hemma direkt. Ta dina saker och gå hem i princip, så ses vi till hösten ;) haha. Efter vi hämtat barnen blev det direkt till Martin Park för att spendera hela dagen där. VARMT, sol, bad och massa lek.
Ikväll blev det CHIRP (sommar konsert i parken (nästan)varje tis och tors) med familjen och Jennifer, Frida, efter det plockade vi blommar till kransbindningen imorgon :) MYS!!!
GLAD MIDSOMMAR till alla er underbara där hemma! PUSS

sill, svenska flaggor, vaniljsås

Efter en härlig löprunda imorse, åkte jag till Wilton och mötte upp Elin och Emma, för att åka vidare till Norwalk och den Scandinaviska butiken. Home sweeeeeet home!! Luktade så gott där och där fanns allt mellan himmel och jord. Kändes lite som himmelriket ;) haha. Inhandlades sill och svenska flaggor inför midsommar på fredag. Köpte även riktig marsan vaniljsås till kommande rabarberpaj eller äppelkaka :)
Blev lite tvättande och mysdag med familjen sen :)
Lördag blev en heldag i Martin Park med Bea och Jennifer, hääärligt!!!
Söndagen bjöd sedan på en HEEEELDAG på Clearwater festival med min värdfamilj. Blandat folk, lite mysko ;) (festivalfolk om man får säga så) Gooood mat, härlig musik, kanon väder, Hudson river precis bredvid och strålande soool! Kanondag!



finaste Bea och Jennifer


mina härliga vf









Clearwater

Idag ska jag bege mig till Clearwater music festival med min värdfamilj, det ska bli riktigt kul, ser verkligen fram emot det. De har pratat om det sen jag kom, så är tydligen en big deal för dem. Det är ju farsdag här idag också, så blir ju lite firande för det med, för det är ju SÅÅ stort här.

Igår var jag på stranden med Bea och Jennifer hela dagen, SUPERHÄRLIGT!!!! Pressade, solade och badade. Hem och slappade lite efter, sen käkade jag med Frida, mysig lördag!
PUSS på alla er fina vänner där hemma, saknar er!

5-stjärnig helg...

Denna helgen får 5 STORA stjärnor utav 5 möjliga!!
I fredags blev det god mat med min vf, sen mys på vårt nya favorit café Tusk&Cup med Elin Emma Frida hela kvällen, MYYYYYSSS!!
Lördagen bjöd ju på masssssa bra!!! Frida och jag började ju kanon med att komma till Metlife Stadium för tailgate, vilket innebär att all publik (de som vill förstås) samlas på parkeringen tidigt på morgonen för att sedan dra fram tält, grill, MAT, musik och härlig stämning. Sen håller det på hela dagen fram tills matchen. Härlig stämning och träffade trevliga människor :) Matchen var KANON, 4-3 till Argentina, och OJ va Messi va bra!!! 3 baljor! ;) Hemfärd efter och goood mat. (Plus att Frida har tagit ETT X ANTAL bilder på broar, haha. Men kan tyvärr inte lägga in alla, för datorn har inte så mycket kapacitet ;))
Idag blev det in till NYC för att träffa Filip och Robin, LOVELY! Första "besöket" hemifrån. Har haft en superbra dag, gått en massa och sett massa. Bara att hänga i Central Park ett par timmar var så gött. God öl på "How I meet your mother" baren var inte heller dumt efter en VARM dag! Så kul att träffa er :) Hoppas ni får en fortsatt bra resa/semester! (Är inte alls avis på Hawaii förresten)
19 dagar kvar. <3
tailgate

Hello Brazilian guys ;)
:D
Vågen

(A little) MESSSSSSSIIII!!!!


:D


Metlife Stadium

Den bjuder vi på ;) (McGee's bar)

Brooklyn Bridge


SOOOOOLLL

underbara SOL, du är hjärtligt välkommen! Idag är det äntligen fint igen. efter ett par dagar med regn och tråkväder. Detta ska ju hålla i säg nu (säger dem som förstår sig på det, haha)
Igår blev det att fira sveriges nationaldag och Elins födelsedag med ett gäng svenska brudar på Little Pub, jättetrevligt!! :D
Har äntligen bokat klipptid, då jag är SÅÅ långhårig, är skräckslagen och vrål NERVÖS eftersom jag såg ut som en katastrof i håret sist jag klippte mig i USA. De är sämst här. Men vad ska man göra när Carro är på andra sidan jordklotet, kan ju inte gå och bli långhårig för det. Så får ju hoppas att jag har bättre lycka imorgon, för de kan banemaj ta betalt för en klippning också, fast de är SÄMST!!!!! Aja, nu ska vi inte vara på det viset :D
Blir lite sol på terrassen idag, sen hämta flickorna. Snart helg som bjuder på fotboll och NY, ser jag fram emot :D
22dagar kvar!!!!! <3

Juni månad!!

Tiden fortsätter springa iväg, och nu är vi redan i Juni månad. Härligt att tiden går fort, betyder inte det att man har det bra?! Mycket står på kalendern just nu! Fotbollsmatch Brasilien-Argentina, midsommarfirande (RIKTIG SVENSK MIDSOMMAR, så gott det går), bästaste familjen kommer, 4 Juli och massa mer! :) Ser fram emot en härlig sommar, med massa skoj.

Helgen har varit riktigt mysig, helhelg med flickorna, medans mina vf har varit på festival och roat sig. Dansuppvisning för L både lördag och söndag, sleepover, frukost ute, grillning, lek och massa mys. Duktiga tjejer!
25 dagar kvar!!! <3

RSS 2.0