30 dagar...

...endast 30dagar kvar tills min fina familj kommer och hälsar på!! Längtar!! :D
Imorgon(idag hemma i sverige för där är det den 31 :p) har jag varit faster till en underbar unge i 10år, mitt älskade lilla Gille fyller 10 bast, jag kan inte fatta hur stor du är mitt hjärta. GRATTIS på födelsedagen!!
Hade en superbra helg med familjen och deras vänner och alla barn! Vi bodde på deras landställe mitt ute i skogen (överdådigt fint hus, WOW) med en helt underbar utsikt! Massa sol, bad, god mat och trevligt sällskap. Lyckad härlig Memorial Day weekend!!
Avslutade måndagen när vi kom hem igen, med att grilla massa gott och umgås med familjen!
Skypade med min fina familj hemma igår, kändes som en evighet sen. Tänk att jag snart ska få krama er på riktigt :D Längtar sååååå!!!
Är så stolt att jag har en sån stöttande och bra familj!
ÄLSKAR ER.
Och tänk så många fina vänner jag har här, ni är ovärderliga, ALLIHOP!! PUSS på er
helt okej utsikt tycker jag :D
fina brudar!! det bjuder vi på, eller hur ? ;)

torsdag

Igår hade jag varit i USA i 4 månader, shit vad tiden springer iväg. 1/3 avklarad. Men man har ju så mycket att se fram emot och så mycket som man vill hinna göra innan året är slut, så det kommer bli så bra!!!
Var ute och åt igår med min vf, för att fira min vp födelsedag, (igen) denna gången med min vm mamma. Riktigt god mat och hade en supermysig kväll.
Kickboxning i morse, riktigt härligt trött i kroppen! Skypade med finaste Cassandra och Fredrika idag, underbart!!! Saknar er så in i bomben! Ikväll blir det kanske att åka till Danbury mall, där de satt upp en liten karneval! Annars blir det kanske en god kaffe, (för ovanlighetens skull)
36 dagar till la familia kommer :D <3

regn...

...det regnar och regnar... Konstigt väder får jag ju säga. Hela helgen var det stekande värme och solsken och igår och idag har det öst ner hela dagarna. Tråkigt! Men ska bli fint igen till helgen sägs det ;)
Fredagen blev det toppen!! Träning, nagelfix, skype, förbereda inför kvällen och sen kom alla!! Blev en trerätters middag med god mat och dricka med FINA vänner. Tack alla fina flickor för en toppen kväll! 4 på morgonen sa vi Godnatt/Godmorgon.
Lördagmorgonen blev det frukost på terrassen med alla flickor. Skypade med mina fina föräldrar efter deras dag, Ni var så otroligt fina, älskar er mest i världen.
Blev lite stek i solen, sen hem igen och göra sig i ordning för ännu en kväll. Dressa om och till tåget, för att åka in till NY på boat cruise, WOW, så nice kväll! Vidare efter cruisen för utgång i NYC med fina tjejer! Tack för en super kväll!
Söndagmorgonen kom hem vid 8, då blev det sjön med Elin, sen god mat och sängen!!!
Tack alla fina för en toppen helg! Lyckligt lottad som hittat så många fina vänner här!
Härliga tjejer

Jennifer och Frida

Mest för att vi kan. (vi bjuder på den)

Jag Marina Mara

Redo för NYC cruise
Kerstin jag Mara

då var det fredag igen...

..inte klokt som veckorna springer iväg. Har varit jättedålig på att uppdatera nu, förlåt för det.
Hade en riktig toppen helg i Montreal. Träffade många nya underbar människor och fick uppleva så mycket fint. Ska försöka lägga upp lite bilder.

Veckan har bestått av planerande inför helgen: Jennifers födelsedagsmiddag, NY boat cruise, och drygar söndag :p
Har skypat med min underbara familj nu, finns inget bättre än att se dem allihop!!
Älskade mamma, är med er hela tiden imorgon, kommer bli så vackert!!!! :D ÄLSKAR ER!!
Nu blir det att fixa allt inför kvällen, :D Hoppas det blir lyckat!!

p.s. PUSS på alla mina fina underbara vänner och familj där hemma, saknar er!
<3

fullbokat

Helt galet!!! När man kollar igenom sina helger under sommaren så är där något på gång i princip varje helg. Vilket förstås är ganska kul och det får ju tiden att springa iväg, men i alla fall..

Hade en jättebra helg. Fredagen blev sushi-lunch med Jennifer och Elin, efter det en kopp kaffe. Jennifer och jag hade sedan lite fredagslyx, vilket blev pedikyr. Härligt och vårfint. Verkligen stor prisskillnad från i Sverige. Här kan man lätt känna att det är något att unna sig, men hemma är det för dyrt. Går på ca 25$ här (150:-). På kvällen blev det bio med Anne Katrine och Elin, såg Five-years-engagement, inte bra!!! Visst där var ju en del skratt i den, men nej ingen bra film alls.

Lördagen blev härlig löprunda, frukost på en cafe uteservering, hem och duscha. Sen blev det "country festival" i stan med familjen. Så mysig stämning alltså. Härlig livemusik, djur som barnen kunde klappa, chili-con-carne-provning, go-kart och mycket mer. Kvällen var min och A's kväll. Mina vf var på konsert och L på scoutläger. Så jag och A var ute och åt god middag, sen såg vi film och åt efterrätt i min säng, innan vi slocknade. MYS!!!

Söndagen bjöd på morgonpromenad med Jennifer, sen åkte vi till köpcentrat och lunchade. Jag Jennifer Amanda Elin Emma och Bea, riktigt trevligt! Strosade runt i affärer, sen blev det hem och ha god middag med familjen och avslutningsvis Amazing Race finalen med mina vf.
TOPPEN helg :)

sköna maj välkommen....

... ja det är inte klokt att vi redan är inne i maj månad. Helt galet!!
Igår kom Frida hit, så lunchade vi. Vidare sen för fika med fina tjejer. Trevligt :) På kvällen lagade jag god lax, potatis och grönsaker, Mums! Sen kom Jennifer, blev en kopp kaffe och massa prat, det gillar vi! :)

Började dagen med en härlig löprunda med fina Frida. Efter det blev det lite ärende med Dawn. Var och justerade mina glasögon, fixade lite återköp och så. Sen av någon anledning så kom hon och jag fram till att det var "syndar-onsdag", haha ;) Så vi åkte och köpte vars en supergod macka, jag tog en varm med olika sorters svamp och ost och hon med salami och brie. GRYMT GODA! Vi tog även med oss vars en cupcake hem från bageriet! SYNDARONSDAG!! Men gott var det och en trevlig förmiddag med min vm.
Nu har jag precis fått på maten på spisen, ikväll blir det tomatsoppa och panerade aubergine rullader. Overkligt gott!

Nu måste jag röra på spisen! Hoppas allt är bra med er där hemma!! :) Kyss & Knus


RSS 2.0