uppdaterar!

En fågel viskade i mitt öra att jag är dålig på att uppdatera bloggen, (fast personen i fråga INTE följde den, mer än en smygtitt varje dag, haha) Så jag ska göra ett tappert försök om förbättring på den fronten. Och JA, med mer bilder ska jag försöka!
 
Så dagen började med att flickorna åkte iväg på camp på olika håll, en på adventure camp  och den andra på tennis camp! På med löparskorna efter det och ut på en GRYMT skön runda, blir bara härligare för varje dag tycker jag! Helt galet hur mycket dåliga tankar, känslor, dåligt humör och annat rusk som måste ur kroppen, kommer ut när man tränar, underbart!!! 
Blev skype med finaste familjen när jag kom tillbaka!! Åhhh, är så stolt att jag äntligen ska bli faster igen!!!! Ni är bara bäst! 
Träffade Emma för lunch, tack för att jag fick äran att lyssna på din låt bland de första, det värmer!!! Go for it!
 
Hämtade upp lilla och lekte med henne ett par timmar, tvättade bilen, haha :p
Nu har jag jobbat ett par timmar, jobbar iofs än, härlig dag! Hoppas hela veckan bjuder på såna här dagar!!!
 
Sanna vänner har man kvar när de andra har gått!!!
<3
 
Jodåsåatte, den bjuder jag på idag!!! ;)
 

NYC

Igår var en heldag i City med Jennifer. Riktig toppen dag!!! Ingen tid att passa, perfekt shoppingväder, god mat, mysig dag. Blev lite shopping, ny väska (ÄNTLIGEN), en tunika, någon hårprodukt och shorts, väldigt nöjd. Efter en heldags shopping och strosande i city, mötte vi upp Noah, tog en drink och sedan gick vi och åt på ett supergott hummus-ställe, yummi. Efter det åkte vi vidare till en lounge bar, så härligt ställe och supergoda drinkar!!! 
Tog tåget hem och sen blev det rakt i säng, (med mindre roliga nyheter dock, smällar man får ta) 
 
Mötte upp Emma och Jennifer för brunch idag, jättemysigt! Efter det tog jag och Jennifer bilen och körde till lite olika butiker, landade sen på bästa stället, Tusk & Cup för kaffe och nu kallar soffan! 
Ikväll blir det middag med familjen när de kommer hem, sen att se den nya (fast urgamla) filmen jag köpte idag, Coyote Ugly. Softar söndag! 
 
 
 
 

Far far away.....

.... igen idag slog det mig hur långt borta från familj och vänner jag verkligen är. Det kommer över en ibland och man får panik ett tag och vet inte riktigt vad man ska ta sig till med sig själv! Gråta floder hjälper för stunden, men när inte EN ENDA KOTTE är inne på varken fb eller skype när man som mest behöver det fortsätter paniken. MEN!!! Det finns ett men.... Då är det tur att man har så underbara vänner och värdfamilj här som stöttar och supportrar när man har en tuff dag. Vilket då genast får en att inse hur bra man verkligen har det här och hur mycket man verkligen vill ta vara på varenda dag!! Jag har en underbar värdfamilj och fantastiska vänner här, ni är guldvärda!!!! <3
 
Dagar som denna inser man hur rädd man ska vara om de/det som står en närmast hjärtat och inte slarva bort det och behandla de/det man älskar illa. För tro det eller ej, men de/det försvinner om man inte håller ett stadigt grepp! Och har du förlorat de/det en gång, är det en GRYMT lång väg för att vinna de/det tillbaka!!! 
 
Oj, så deppigt inlägg!! Förlåt, det blir bättre nästa gång! 
Älskar och saknar min fina familj! Ni är mitt allt!
Är så stolt över att ha en sån fantastisk storebror som jag har, du är min förebild<3
 

6 månader

Igår var det en heldag med festival, närmare bestämt Vibes. Galet. Haha, jag och Jennifer kom ganska snabbt fram till att det var LITE annorlunda människor och LITE annorlunda musik än vad vi är vana vid ;) Hippies och bohemer mestadels, med några undantag. Allt verkar vara tillåtet på den här typen av tillställningar i detta landet. Och då menar jag ALLT, så länge man sköter det snyggt sa min vp. Vi strosade runt, lyssnade lite på knasig musik, kollade på underliga saker som folk sålde, åkte pariserhjulet, målade oss med glitter färg och KOLLADE PÅ FOLK! Varm och rolig dag! Avslutades med en väldigt rolig bilfärd hem.

Hipp hipp hurra för mig. 6 månader i USA idag, helt galet vad tiden går.
6 more to go! Bring it! :D <3
 



de har fuffens för sig ;)

view from the Ferris wheel! ;p

<3

"High" on vibes.
 

On the boat

I fredags jobbade jag hela dagen/kvällen. Regnade hela dagen, ganska skönt/mysigt faktiskt. Blev massa mys, god mat, film och unospelande med mina goaste tjejer. När de lagt sig, tog jag ett härligt bad, läste en bra bok och sen placerade jag mig framför Dirty Dancing som gick på tv. Plus poäng till denna fredag! Igår åkte jag ut med min värdfamilj och mormor på deras båt, såååå härligt! Underbart väder och super avslappnat! Kvällen blev sushi och trevligt sällskap med Emma Elin och Jennifer. Alltid lika trevligt med mina härliga svenska tjejer. Vi har ju dock en fråga!! På svenska heter en "munk" med hål i DONUT och en "munk" utan hål heter MUNK. Men vad säger man på engelska, DONUT till båda? VÄRLDSPROBLEM !!!! ;D Vibes music festival står på schemat idag, kommer bli en superbra dag, vädret är perfekt! :D

lite regn

Då har det kommit lite regn även hit, lite kallare är det idag också faktiskt. Men jag ska ärligt säga att det är ganska skönt med lite inomhusväder. Ska dock bli varmt och sol lördag söndag igen, men det gör inget om finvädret kommer tillbaka ett tag till :D

Igår var det camp som vanligt för flickorna. Vidare sen på kalas/poolparty , super skoj :) Blev mallet med Jennifer sen, lyssnade på live musik och gick runt och kikade. Avslutade kvällen med mys framför tvn med mina vf.

Blev en löprunda med Jennifer imorse i regnet, härlig start på dagen! Ska springa lite ärenden nu på dagen, sen jobbar jag ikväll. Flickorna och jag ska laga god mat, se film och ha sleepover. Massa mys med mina goa tjejer.

<3


thunderstorm

Det har ju varit galet tung luft och varmt här de senaste dagarna, gav mig trots det ut i ottan och sprang min runda, men shit så varmt redan då. Lämnade flickorna på camp, för att sedan möta fina Emma på vårt favvis cafe Tusk&Cup, mys och massa pratande!!! Blev en snabb lunch och lite sol/bad med Jennifer. Åkte för att hämta hem mina tjejer, MEN, mitt på motorvägen öppnar himlen sig och det ÅSKAR, BLIXTRAR och REGNAR så mycket att bilarna måste stanna längs vägarna. Det var det sjukaste jag varit med om, såg inte nosen på min egen bil!!! Träd föll och det blev översvämningar på nolltid, PUH!!!

Bakade, lekte, såg film och lagade mumsig kvällsmat med mina tjejer. Sen hade de make over på mig, min vm och när Jennifer kom fick även hon en. Duktiga tjejer!!!!
Avslutade kvällen med mys och film!! <3

Brooklyn

Igår morse åkte jag och Jennifer först för att säga hejdå till finaste Frida :( Tänk att du ska åka hem nu, inte alls kul!! Kommer sakna dig massor. Men vi ses ju i gbg nästa sommar allihop :)

Vidare sen åkte jag och Jennifer med hennes vf till Brooklyn, för att utforska den stan medan de var på dop.
Superhärlig dag!!!!! Lunchade i parken, fönstershoppade lite ;) och träffade trevliga människor, som visade oss NYC skyline från sitt "rooftop" ;) blev sen medbjudna på en jättehäftig ölbar också, dit ska vi igen!!! :)

Så glad för alla vänner jag träffat här, ni är guld <3


Hejdå fina Frida, vi kommer sakna dig!!!!!!! <3

 





 


härliga sommar...

Ännu en vecka är över. Flickorna har som sagt haft dansläger denna veckan, som slutade med en kanonbra uppvisning i fredags. Fredagkvällen sen bjöd på gooood mat och utgång med Jennifer och Bea. Blev en riktigt bra kväll, med många skratt, trasiga skor och falska krokodiltårar ;)
 
Lördagen blev en lugn dag i Martin Park, vid sjön. Vidare till Maye och hennes pool ett par timmar sen. Fick även inhandla en ny telefon, då min iPhone nu lagt ner verksamheten :p Blev en 150kr lur, perfekt :p Avslutade kvällen med underbar, lite svenskt kändes det, mat hos Jennifer. Blev kokt småpotatis (så nära nypotatis man kunde komma tror jag), grillat kött, sallad, majskolvar och kall sås. YUMMI! Somnade framför en bra film sen ;p
 
Idag bär det av till Brooklyn över dagen för att strosa runt och se vad det stället har att bjuda på :)
 
Hoppas ni haft en bra helg där hemma. 
Saknar er så himla mycket, lite extra idag. <3

Måndag

Har haft en väldigt bra helg. Fredagen blev biomys med Jennifer, såg Magic Mike, HAHA!!! Grymt bra film, och hysteriskt rolig...
 
Lördagen blev stranden med fina vänner. Åkte båt ut till en liten mysig ö, det var super! Äntligen bada i havet :)
Kvällen blev grillning och kortspel hos mig, toppen kväll. 
Igår var det en heldag med Jennifer, sol, bad, PRAT, parkmys och härliga skratt! 
 
Denna veckan har mina tjejer dansläger, de var super spända imorse. De kommer garanterat få en superbra vecka mina små dansflickor :D
 
Skype är guldvärt! Pratat med min stora kille idag, älskade lilla Gille, fasters stolthet!!!  
Och mina två guldkillar Casper och Alexander, goa ungar!!!
 
 

Fredag

Då var det fredag igen, ganska skönt med en kort vecka, då jag bara jobbat torsdag och idag. Sen har jag en helt oplanerad helg framför mig, så vi får väl se vad den har att ge!
 
Igår hade flickorna sitt tennisläger först på dagen, sen blev det raka vägen till Martin Park och bad resten av dagen, härligt!!!! Bra dag med härliga vänner och barn :) 
På kvällen träffade jag Jennifer, Frida och Annsophie, strosade runt lite på köpcentret bara.
Fina Frida åker till L.A idag, galet, sen åker hon hem till Sverige, efter ett år i CT. Känns så himla tråkigt att hon ska åka, :( Men vi ses ju nästa sommar, ellerhur tjajor? ;)
 
Jag saknar min bästa vän extra mycket idag!! <3


Lite bilder från när familjen var här.

världens bästa bror och jag i central park

bästa mammsen och pappsen

Empire state building

Konsten att gömma sig bakom en stolpe!

Yankee stadium

Yankee stadium


jodåsåattttte

Båttur runt Manhattan


<3


du är världens bästa storebror

cupcakes dags ;)

Tack för fem helt underbara dagar, ni är bäst! Älskar er! <3
 

back to real life

Ja, efter några helt underbara dagar tillsammans med min fantastiska familj, och ett jobbigt avsked, är det nu tillbaka till vardagen igen. Hemma hos min goa familj igen, där man alltid känner sig lika hemma och välkomnad.

Träffade några av mina fina tjejer igår när jag kom hem också, härligt! Ni är guldvärda!

Löpning och mys med Jennifer idag, bra dag.
Happy 4th of July everyone! :D

You do not know what you're missing until you lost it.

RSS 2.0