lite bilder..


Jag och min värdpappa Hal


NY Rangers vs Carolina Hurricans


Madison Square Garden


Ingen liten publik direkt


St Patrick's Day, green bagels!


Fina flickor på St Patrick's Day parade in NY


Somliga gick in för det mer än andra.


Wiiihhooo...

...ÄNTLIGEN!!! mamma, pappa och min älskade storebror har äntligen bokat resan hit. Längtar som tusan!  Nedräkningen kan börja :D

Har haft en jättebra helg. I fredagskväll åkte min värdfamilj iväg på en weekend med en annan familj. Så Frida H kom över hit. Tanken var att vi skulle se hockey och slappa, men det blev ordagrannt andra bullar ;)
Började med att vi bakade negerbullar, sen gjorde jag den ljuvligt goda glasskakan inför lördagen, mitt i all smet och bakade fick vi för oss att även baka kanelbullar!! MUMS!! Super bra fredags-mys-bakkväll med Frida!!

I lördags kom Ellen vid tio tiden, vi mötte upp Frida för en liten shoppingrunda. Köpte lite presenter som skickades hem till min underbara familj idag!! Efter det köpte vi det sista inför middagen på kvällen, därefter blev det bara att börja förbereda allt.
Menyn bestod av ;) : Rödbetor på en bädd av bladspenat, med getost, honung och valnötter. Följt av potatisgratäng, med grillade kycklingspett och sallad. Allt avslutades med den ljuvligt goda glasskakan, tillsammans med jordgubbar och melon!! UTSÖKT! 
 
Igår var det dags för skola igen. Hade först en redovisning, sen bar det av till
The Metropolitan Museum of Art. WOW, vilket ställe! Man hade lätt kunna spendera en hel dag där inne, det är gigantiskt stort. Tyvärr hade vi en prov att göra där inne, så vi "sprang" mest runt. Dock är jag inte så intresserad av konst, vilket man ibland önskar man var när man har möjlighet att vara på ett sånt här ställe!!
Fantastiskt fina konstverk ialf!!!

Skypade med Ola och mamma idag, ÄNTLIGEN!! Det går ju bara inte att inte ha pratat med min storebror på TVÅ veckor, oacceptabelt! Så får bli en skype med Ola och Louise på onsdag också :D
Längtar tills de får mitt paket, :)
ÄLSKAR MIN FAMILJ SÅ <3

ps. ska försöka ta mig tid att lägga upp lite bilder imorgon :D

underbara värme...

GALET HÄRLIGT "vår" VÄDER... Idag har det varit 25 grader varmt. Vilket vi i Sverige nästan kallar högsommar värme.. underbart skönt är det ialf!

Efter en god frukost och en supr härlig promenad imorse, blev det hem och fixa lite tvätt och små plock. Efter lunch på terrassen kom Frida hit. Då blev det froyo Ben & Jerry, aldrig ätit det, SUPERGOTT!!! Följt av det blev det stek i vars en solstol hela dagen! Vi sprang upp och ner och försökte få lite vind på oss, haha, dåligt med det dock ;)

När jag hämtat flickorna körde vi till parken och lekte, massor med familjer där. Kom tillbaka och då var det dags för middag, jag grillade fisk i foliepaket, VRÅLgott!!!! Blev en riktig höjdare. L åkte på lacross träning och jag A och min vm gick ut och lekte. Toppendag!

Imorgon ska jag Frida och Filip köra till IKEA för att äta svensk påskbuffé. Hur underbart är det???
Sen imorgon kväll åker min vf bort över helgen, så det blir en hockey kväll här imorgon. Sen på lördag ställer jag till med Girls night ala Sweden ;) Blir tre rätters och gott vin MUMS!!

Hoppas allt är bra med alla där hemma! En liten kommentar är ju aldrig fel ;)
Min ÄLSKADE familj är mitt allt, saknar er. <3


VÅÅÅÅRRRR..

Vädret är underbart här nu. Solen skiner och det är mellan 12-20 grader i princip varje dag. Njuter verkligen,
ÄNTLIGEN är våren här, och hoppas den är här för att stanna!

Eftersom jag inte är så duktig på att uppdatera, får vi ju ta en liten snabb tillbaka blick.

Var ju på hockey förra tisdagen med Hal, min värdpappa, AWESOME!!! Det var helt obeskrivligt mäktigt.
NY Rangers vs. Carolina Hurricanes, plus i kanten var ju att de vann också, kunde ju inte bli mycket bättre!!!
Fick en Lundqvist tröja av min värdpappa också, wiiiihooo, TACK!!!!

I fredags var det au pair möte hos vår LCC Carrie, Green bagel-St Patrick's Day breakfast!! Och baglarna var verkligen GRÖNA!!! läskigt, men de smakade som tur var gott ialf.
Blev sleep over hos Frida H, för att sedan gå upp tidigt i lördags morse och ta tåget till NYC för St Patrick's Day parade. WOW, vi åkte in vid 9 tiden, självklart klädda i grönt, och så var även RESTEN av NYC!! Alla hade grönt på sig, solen sken och det var riktigt härligt. Paraden var häftig, coolt att se så mycket människor "tjoa och tjimma"! Längtar redan till nästa parad, vilket jag tror blir 4th of July!!

Söndagen var första "skoldagen", för Montreal resan (de credits vi måste ta under året), handlar mycket om fransk historia, då Montreal är en "fransk" stad. Väldigt intressant tyckte jag, var nog ganska ensam om att tycka det dock, ha ha, OVANLIGT!!!

Skypade med min underbara mamma igår, hon är BÄST!!!
Saknar OlaminOla, världens bästa storebror <3

äntligen....

... YEEEEAHHH!! Imorgon ska jag se på NHL med min värdpappa!!!! NY Rangers - Carolina. Ska bli så coolt, tyckte man det var mäktigt att gå in på Malmö Arena första gången, vad är då Madison Square Garden. WOW!
En snabb summering av helgen...
I fredags åt vi en god frukost hos mig, jag Mara och Maye. Sen tog jag Mara och twinsen en promenad, jätte fint väder. På kvällen kom Frida H. hit och så såg vi på hockey och pratade lite strunt. trevlig fredag kväll.

Lördagen bjöd på shopping, gjorde några riktigt bra rea fynd, nöjd med det!! Jobbade i lördagskväll. Jag och flickorna gjorde egna pizzor, följt av ice cream sunday(banasplitt) supergott, riktiga mästerkockar om jag får säga mitt ;) Kvällen avslutades med att se Nanny Mc Phee. Hellyckat lördagsmys med flickorna!! :D

Igår var det efterlängtad  skype med mamma pappa och Ola, perfekt början på min söndag! Gick sen ut och satte mig på terrassen med en kopp kaffe, så gott! Efter det att alla var duschade och klara, blev det att åka till Pleasantville för att möta Dawns mamma och bror med familj för brunch, jätte trevligt.
Lily och Hal åkte direkt till Lilys kalas, medan jag Dawn och Amanda ålte tillbaka hem. Spelade fotboll och lekte med Amanda ute hela eftermiddagen. En superlyckad helg avslutades med årets första grillning. Yummi!!

Ett LITET ps, bokade MIAMI resan idag!!!!! YEEEEEAAAH!!!

La familia <3

what doesn't kill you makes you stronger..

..så sant som det är sagt! Somliga dagar är tuffare än andra, men man tar sig igenom det också. Med hjälp av underbara vänner och en fantastisk familj, och en massa "jäklar anamma"!!

Vädret är verkligen upp och ner här just nu. Igår var det jätte kallt, ett par minus grader. Och idag har det varit runt 15 grader och sol. Imorgon ska det bli upp mot 20 grader strecket. Hmm, vädergudarna verkar ha svårt att bestämma sig. Jag röstar i alla fall på att våren ska komma!!

Idag har jag varit med Mara, först gym med hennes twins, sen tillbaka till henne och en underbart god lunch på hennes terrass, som toppades med jordgubbar och en gooood kopp kaffe!! LOVELY!!

Hade en jätte härlig eftermiddag i trädgården med flickorna efter skolan, lekte, hoppade hage, gungade och bara njöt!!! Super kul!! Massa bilder på tossiga töser :D
Lagade en jätte god broccoli-ost-skink paj till middag, uppskattades av alla, :D
Kvällen avslutades med Ridgefield High School Hockey , grymt kul. De vann dessutom med 11-1, YEAH!!
Go Tigers, ;)

Är mitt uppe i att boka en Miami tripp, YEAAAAH! Detta ska vara bokat i slutet av veckan, GILLAS!!!

Saknar er fina underbara människor där hemma, <3



Nice afternoon in my backyard :)

Family weekend...

Jag har haft en lugn och jätte bra helg med min värdfamilj, som avslutades alldeles perfekt med att träffa Ellen och Frida!!!!!

I fredags var jag ute och åt med Anne Katrine, min buddy (fadder). Jätte trevligt, snackade skit och åt jättegod sushi. Hon började jobba igen klockan 9, så då körde jag hem. Avslutade kvällen med en bra film tillsammans med mina värdföräldrar.

Lördagen började underbart med att skypa med min älskade familj. Tur att vi kan finnas för varandra och se varandra i jobbiga tider också, känns så mycket närmare! Ni är mitt ALLT tack för att ni gör detta möjligt för mig, genom att finnas här för mig i alla lägen!
Fortsatte dagen med öppet hus där tjejerna ska på sommar kollo, coolt! Shit va dem gör mycket bra saker för barnen här. Blev fyra veckor vars för tjejerna där, sen en veckas tennis läger för lilla och en veckas äventyrs läger för stora. Därefter ska tjejerna och jag ha en vecka tillsammans, sommarlovet avslutas sen med en veckan semester i Bethany Beach med familjen. Nice, längtar redan!!! :)
Hem och åt lunch, sen vidare på biopremiären av Dr. Seuss The Lorax, riktigt bra film! Vidare till Costco, vilket är typ ett lager med saker från teknikprylar till mat och kläder. Galet, men jätte roligt! Vi avslutade en toppen dag med middag på Ritz Asia, beställde in massa olika maträtter, sushi, vårrullar, sallader och två grytor, YUMMI!  Avslutade kvällen med att se Sex and the City filmen, perfekt avslut på en toppen dag!

Igår morse(söndag) bakade jag grova scones till frukost, till det hade vi vanilj yoghurt och färska bär, riktigt god frukost!!! När alla var duschade och klara, åkte vi in till NYC för att gå på en typ res-och matmässa. 150 olika länder i världen visade upp resor, äventyr, upplvelser, spa, parker och allt möjligt annat. Man fick provsmaka mat från olika länder osv.
Efter ett par timmar där mötte jag upp Ellen och Frida, :) De hade shoppat runt lite ett par timmar, själv kunde jag inte hålla fingrarna i styr, så jag blev lycklig ägare till en påse från Victoria's Secret! Tusan att man inte kan bärga sig ;) En mysig eftermiddag tillsammans med trevligt sällskap avslutades med middag på Times Square och Hard Rock Café.

Slänger iväg massa kärlek till min älskade familj där hemma, tänker så på er.
Tillsammans är vi oslagbara <3


Perfect timing.

Ja, jag vet, dålig på att uppdatera. Men det har varit så mycket nu...

En liten tillbaka blick...

Bodde hos Mara nästan hela förra veckan, då min familj var på Disney World. Mara's värdmamma är så himla gullig, bäddade upp säng och frågade vad jag ville ha till frukost och så, så att hon kunde köpa hem. :)
Var i NY med Ellen en av dagarna, strosade runt, känns så häftigt att man har en timme in till NYC!!! Ellen följde med mig hem på kvällen, sen spenderade vi dagen efter i det fina vädret på Mara's terass , HÄRLIGT!!

Men vädergudarna var inte riktigt med oss, för nu har vädret vänt lite här, kallare, fick nästan 2dm snö igår, haha, nästan allt är dock borta idag, men ändå. Men men, det är ju faktiskt bara 1 Mars, så får väl vänta lite på våren trots allt!! Hoppas i alla fall att den inte är så långt borta, solen gör att man mår så mycket bättre!

Var ju på vår lilla tripp förra helgen också, vilket ståhej!!! ;)
Jag och Mara bestämde oss för att åka in och träffa en kompis till henne som var här på smester, fredagkväll. Började med att taxin inte kom som den skulle, fick beställa en ny, vilket resulterade i att vi inte var inne i NYC från 2 på natten/morgonen, HAHA. Tog oss då till baren hennes vänner var på, knasigt kvarter dock, där skulle man vara på en lista för att komma in, ja man tackar :p.  Slut på den utekvällen, tog en öl på en annan bar, sen tog en taxi till Time Square, drack en kopp kaffe och skrattade/grät/suckade för en flopp natt :p När klockan var runt 5 tog vi oss till Grand Central Station, bytade om, käkade nybakat bröd och yoggi till frukost, sen mötte vi upp de andra som skulle med. :)

Det var jag Mara(Österrike) Julia(Österrike) Alice(Tyskland) och Frida(SVERIGE) och halva asien,. haha. Tydligen gör de ofta såna här billigare resor, SJUKT kul ialf. Guiderna lät likadant både på kinesiska och engelska. OJJJJJ va vi skrattde, fy på oss.
Åkte först till Philadelphia, sen vidare till Maryland för lunch, (samma food court som vi stannde på Emma, på väg till Washington DC, COOOOLT) Vidare till Washington DC- Air and Space museum- Madame Tusade- Capitolium-Vita huset- Lincoln Memorial- Lincoln Monument, och massa mer. Väldigt fint och intressant. Middag och sen vidare till hotellet. Somande som en sten, då jag inte sovit på VÄLDIGT  många timmar. Söndagen åkte vi till Virginia och fick se några gruvor, sen Baltimore och dess vackra hamn.
Var hemma i Ridgefield vid 10 på kvällen, sliten som tusan, men efter en toppen helg! :)

Nu har jag skrivit alldeles för mycket, så det blir döööö tråkigt att läsa, ledsen för det ;)

Nu har vi äntligen fått in liten datum på våra små resor vi vill göra, återkommer med det ;)
Förhoppningsvis ska jag träffa Ellen och Frida på söndag, inte dumt det! Lyx sådär på en söndag.

Tänker extra mycket på min helt fantastiska familj hemma nu, tillsammans är vi oslagbara <3

RSS 2.0