Update

Av någon anledning uppdaterades inte förra inlägget, ber om ursäkt för det! 
Ja, då har man snart varit hemma i en vecka och OJ vilken omställning. Massa känslor, intryck, saknad, vänner, familj, med och motgångar, ärenden hit och dit och mycket till....
 
Har försökt träffa de jag vill hinna med att träffa, viktigaste av ALLT var min älskade lilla Vinga och min bästigaste storebror. Men sen är där många som kommer på en säker andraplats ;)
Det är så härligt att träffa alla igen och få kramas och prata lite. Har även hunnit med att provjobba, träna lite, äta gott, mysa med mina små gullpluttar till barn här och var, kalasa lite med vänner och sådär. 
MEN TYVÄRR SIMRISHAMN, känner inte att jag har mycket att hämta här. :/ 

OCH den där tidskillnaden är vad den är, är supersvårt att få till det med att skypa med alla borta på andra sidan, ber om ursäkt för det, I LOOOOOVE YOU. Hann dock med en efterlängtad skype idag ialf, lyckorus!!! (PUSS)

Over and out people!! 

MAMMA

Nu är hon äntligen på väg, älskade mammi!!! <3

Sa hejdå till mina vänner och familjen igår, fy bubblan säger jag bara, hejdå är inte min starka sida på något vis i världen!! Jobbigt, sorgligt, nervöst, ledsamt, usssssch!!
Åker med min vp till tåget nu åp morgonen, sen är det raka spåret mot NYC och mammi!! 


Om mindre än en vecka får jag träffa mina andra loved onces hemma!!!!! 
Plus att jag snaaaart ska få träffa en av mina peaches igen ;) HAHA. PLUS att vi kommer ses massa i sommar, plus att jag måste vara flickan med guldbyxorna hela sommaren om alla våra planer ska gå av stapeln!! HAHA. 
Hoppet är det sista som sviker en! <3
 
Soooooo loong <3
 

Nollställd.

Tom på känslor, tom på ord, tom på tankar, vet inte vad jag ska skriva just nu...

Sista dagen hos familjen idag, har varit med nya au pairen Nikki hela dagen, visat henne runt lite, gjort lite nödvändiga saker som behövt fixas, hon fick träffa mina fina Elin och Emma, hämtade i skolan, lämnade på hebrew school och dans, läxläsning och nu middag.
Ikväll blir det att ha ett sista avsked för mig, över en kopp kaffe och en liten introduktion för Nikki. 

Imorgon kommer min älskade mamma och nästa tisdag får jag äntligen träffa min älskade storebror, Louise och Vinga och på torsdagen får jag träffa min älskade pappi. <3 LYCKORUS!!!



Just another magic Sunday.

En bild säger mer än tusen ord, AND, this was JUST ANOTHER MAGIC SUNDAY. <3
OCENSURERAT!




i väntan på...

....att mamma ska komma så är det lite dåligt med bilder och uppdateringar känner jag, men det är så mycket just nu, så finns ingen motivation tyvärr.

Lite snabbt då bara, fredagen drog jag till gymmet med Tove på morgonen, härligt!!!! Sen kom den nya au pairen, käkade middag med familjen, åkte på konsert i templet, åhhh så mycket känslor, hem igen spelade lite spel och hängde framför brasan och sen lite välbehövlig skypedejt innan det var dags att sova. 

Lördagen drog jag direkt på morgonen, blev en heldag i Greenwich med Emma Elin Tove och Jessica, bra och mysig dag med härlig vintersol, gooood lunch, gott kaffe och trevligt sällskap. Kvällen spenderades med Elin, lagade bakad potatis med laxröra, gotteligottgott. Åkte till Emma lite senare för film oh MYS!! 
Vaknade imorse och Elin ligger fortfarande och sussar så sött ;) haha. Så jag smög ner, gjorde mig en kopp kaffe och nu har jag bakat lite fullkorns frukostbullar som snart ska in i ugnen och som mina kära vänner ska få avnjuta när de behagar att stiga upp!! 

 


 

VAB?

Vabbar (vård av sjukt barn)man även med sina värdbarn? I så fall har jag gjort det idag med L. 
Hon mådde dåligt redan igår och har haft en himla hosta länge nu. Så hon fick stanna hemma idag. MEN, denna lilla madamen var minsann inte mer sjuk än jag var idag, hon ville helt enkelt inte till skolan ska jag säga er. Men jag orkade inte lägga någon energi på att "gnälla" över det. Var ganska mysigt med en dag med bara henne. 

Idag har det varit massa ståhej. När L gjorde skolarbete, läsning och skrev tackkort, passade jag på att träna, blev cross trainern och styrka idag, härligt. Har gjort nödvändigheter, så som städat, tvättat, diskat, handlat. Fixade det sista i mitt gamla rum, städade ut för den nya au pairen som kommer imorgon, renbäddade osv. 
Bakade och förberedde inför kvällens avskedsmiddag med familjen och min grams. Såg film med L, vek tvätt och försökte organisera i mina väskor. Puhhh. 

Ikväll blev det middag med familjen och grams som sagt. Lagade grillad lax, hasselbackspotatis, romsås och sallad, till det ett glas rött, lyx. Till efterrätt blev det "stundenttårta".  Gav dem part 2 av fotoalbumet, väldigt uppskattat. A kom också med ett kort till mig, underbara unge. L var inte redo att ge sitt än sa hon, gulledaj.

 
Hur är det tänkt att man ska kunna säga hejdå egentligen? Och vara ledsen och glad på samma gång?
Speciellt inte nu när jag är i lyckorus av människor runt om mig, alldeles speciella underbara människor. 
 

Snowday

Idag var det snowday, vilket innebär att man ställer in skolan för att det råkade snöa lite grann, så himla fjantigt. Men what to do?! Inte mycket att göra, mer än att göra det bästa av situationen och det gjorde vi.
Började morgonen med frukost, läxor och läsning. Ut i snön ett tag för pulkaåkning och snögubbsbygge. Tove och hennes knattar kom också över, tog ett break för lunch och sen ut och brottades i snön igen! 
Kom in och barnen satte vi framför en film med varm choklad, medan Tove och jag flyttade upp ALLA mina saker och väskor på kontoret, där jag nu ska bo ett par dagar. Vemodigt, med sant. 

Tog sedan tillfället i akt med ett pass styrka medan barnen duschade och lekte i källaren. När mina vf kom hem blev det middag och sen kollade vi på alla bilder från det gågna året med en kopp kaffe, framför brasan. MYS! 
Nu när barnen lagt sig blev det Fashion Police och mys med mina vf. 
Bra dag och känslor i överflöd!! <3
 
Om 6 dagar får jag träffa min älskade mammi igen!! <3


Min älskade familj <3 

Fullt ös!

Igår var det ännu ett avsked och denna gången för Bea, som åker hem imorgon. Det är så mycket blandade känslor just nu och jag verkar ha slut på tårar. Är glad, ledsen, lycklig, fundersam, kan knappt beskriva det. 
Imorse blev det att springa massa ärenden först, banken, posten osv. Så tog en härlig promenix, skönt! 
Efter det blev det hem och dra fram väskorna, men när jag insåg vad jag höll på att ge mig in på, gav jag upp direkt och körde istället hem till Emma och käkade lunch med henne Elin och Jessica.

Kom hem, packade lite, sprang mest runt, men i alla fall. Åkte och hämtade flickorna, sen djuraffären, hebrew school och efter att ha lämnat av ett par flickor där, raka vägen till dansen med A. Medan vi väntade på att det skulle börja blev det läxor och lite fotbollsspel, roligt som tusan!!! När A dansade passade jag på att fixa lite mail och andra viktiga och vettiga saker. 

Just nu försöker jag packa lite (och vänta på att vissa ska bli kontaktbara, haha, ;) ingen pik alls)
Är i lite av ett lyckorusnu, på något oförklarligt bra vis. 

Good luck Chuck!

feelings

Glädje, spänning, tårar, förväntan, lyckorus, hejdå/på återseende, leende, längtan, planer, förhoppningar. 
Åh så mycket blandade känslor det är just nu!! <3

Update

Lite uppdatering från helgen.
Fredagen var ju som sagt L´s 10 års kalas, jätte roligt och en drös med tjejer att underhålla. 
Lördagen mötte jag upp Anna Elin och Emma på Orem´s, för frukost, mys. Åkte tillbaka hem och då var det vårröjning på gång här hemma. Så jag högg i och hela källaren/lekrummet är nu rensat på massa leksaker och skit som inte används längre. Hjälpte min vp att städa ur garaget också, inte en dag för tidigt. NICE!
På kvällen begav jag mig till Emma, där lagade jag wok och drack gott vin till det, mums! Senare blev det några drinkar och massssssa prat om allt mellan himmel och jord fram till 2 ungefär, tjejer ni är guld värda! 

Vaknade upp, först som vanligt, fixade frukost och sen vaknade de andra två. Blev filmmys och söndagshäng hela dagen, riktigt skönt. På kvällen blev det middag på Little Pub med Tove och en vän från au pairskolan. 
När jag kom tillbaka blev det att se Golden Globe Awards och mysa med mina vf. Sen hann jag även med lite skypade också, lyckorus. 

Mycket bra helg måste jag säga. <3



Gangnam style!

Happy Birthday

Happy 10th Birthday to my L girl!!!
Imorse blev det mysfrukost med tjejerna, har ju ett litet (inte så litet längre) födelsedagsbarn i huset, 10år, wiho. Blev ett härligt pass på gymmet med Tove, efter jag lämnat flickorna i skolan. 
Emma kom sen över för lunch, alltid lika mysigt, du är så goooo min vän!!! 
Skypade en liten snabbis sen, lite med mammsen och pappsen, har utan tvekan världens bästa föräldrar.  Hann även med att säga hej till min kära storebror, du är min största förebild och utan tvekan min bästa vän
Snart får jag träffa er igen, SNART!!!!!!

När flickorna kom från skolan förberedde vi välkomstskyltar, bytte om, fixade och donade, innan gästerna kom. När alla var här bar det av till restaurangen, Hibachi, där de lagar maten framför en. Värsta showen, jätte fräckt och barnen älskade det. Jag och mina vf också för den delen. Kom tillbaka hit, för glasstårta, dansparty, presenter och filmmys. Nu sover alla flickorna över och jag och mina vf ligger utslagna på soffan. Bra och mysig fredag!

Lyckorus

Somliga dagar är bara bättre än andra! <3

En onsdag i all sin glans

Har ju glömt nämna att vi blivit kändisar, i tidningen. I vintras när jag och Emma var ute och gick, pratade vi om att vi ville hjälpa till på något vis. På något sätt hjälpa de som har det tufft och speciellt nu i juletid. Så vi föreslog det till vår LCC, att vi ville göra någon typ av välgörenhet för barn på vårt december möte. Hon slog slag i saken och i början av december var vi på en barnavdelning på ett sjukhus i närheten och dekorerade deras korridorer med julpynt och pyssel, mycket uppskattat!

När jag precis kommit upp imorse, kom min lilla tjej insmygande i köket, trött och mysig. Så jag kokte gröt till oss båda med äpple och kanel, gott. Jättemysigt med lite egentid så på morgonen.
Blev en härlig springtur efter jag lämnat av barnen, avslutade mitt medlemskap på biblioteket, hann skypa lite snabbt med mina fina Josse, sen begav jag mig till Elin för lite lunch med brudarna. Idag lagade kocken (läs jag) champinjonsoppa, yummi. 

Hann med att skypa med mamma en stund innan det var dags att hämta flickorna vid bussen. Blev sen snacks, läxor, läsning och andra projekt, innan det var vidare till L´s dans. När vi kom tillbaka blev det god middag med familjen och prat om vad som komma skall. Oj, tiden springer. 

Jag längtar så efter dig min fina lilla tjej. 

På återseende

Idag efter att ha, skjutsat barnen till skolan och tagit mig ut för att träna, tog jag mig hem till Jennifer för ett sista hejdå, här i USA. Gillar inte hejdå och är inte speciellt bra på det heller. Där stod vi på trappan allihop och vinkade av henne och Cornelia, kändes som på film. Tårar i överflöd, men snart snart ses vi igen. 
SÅ därför, är det ju bra att detta bara var hejdå här och vi ses snart hemma i Sverige. 
Tog med mig kameran och "förevigade" min väg hem till Jennifer, den grymt roliga grusvägen, den mysiga skogen och åhhhh va jag kommer sakna detta....

Att man under sitt år kan få chansen att träffa så många helt otroliga vänner, det trodde jag aldrig. Aldrig vänner som kunde komma en så nära och idag känna en bättre än många andra. Måste vara den intensivitet vi haft tillsammans antar jag. Jag finner inte ord på hur glad jag är att jag träffat alla er, obeskrivligt! Love you <3

Älskade Jennifer,
har bara känt dig sen i augusti, men det känns som att jag känt dig föralltid. Jag har lärt mig så otroligt mycket både om dig och utav dig. Du är en ärlig, stark och en så fin vän. älskar dig. <3


 

Må bra.

Söndag i all sin glans! Börja morgonen med ett grymt härligt träningspass på gymmet med Tove, var så taggad och det var underbart att få springa, att träning kan få en att må så himla bra!
Hade en riktigt härlig välbehövlig dag med bara mig själv. Förberedde maten inför kvällen och skypade lite. Tog mig sedan in till main street, parkerade bilen och tog en timmes promenad i det underbara vädret. Satte mig sedan på uteserveringen på ett café, drack en kopp kaffe och bara var, åhhhh va jag behövde detta. 
Ibland behöver man bara lite tid för sig själv och speciellt nu, försöka få alla tankar och känslor på plats. 

När familjen kom hem ikväll blev det god middag, lek, bus och söndagsmys. 

En fråga bara: Varför har mammor alltid rätt? 

avslöjar

Jaha, då var det tydligen dags att sluta vara hemlig då och bli officiell med vad jag försökt hålla så hemligt som möjligt, men tydligen var det inte en så bra och populär idé, så därför avslöjar jag nu. 
Om ca tre veckor är jag tillbaka på svensk mark igen! Om 11 dagar "jobbar" jag min sista dag, om 16 dagar kommer min älskade mamma och spenderar 5 dagar tillsammans med mig i NYC så blir det att sätta sig på flyget hem till Sverige och Simrishamn igen efter ett år i USA. 

So long, farwell, auf wiedersehen, goodbye

Är inte bra på att säga hejdå och jag vet bestämt att detta är inte ett hejdå, utan ett Vi ses snart. 
Kan inte förstå hur otroligt bra, underbara, äkta och ärliga vänner man verkligen kunde träffa under sitt år här och nu börjas det åka hem, en efter en...Saker och ting kommer inte vara lika självklara längre och man kan inte ses precis när man vill, vilket kommer kännas ovant. Men jag vet att oavsett hur långt det är emellan oss, kommer vi alltid veta vart vi har varandra. Mina älskade vänner, jag är så otroligt glad att jag lärt känna er och fått den stora äran att vara er vän, ni är vänner jag kommer ha nära hjärtat föralltid, ni är guld. <3 

Idag åkte vi in till city hela gänget för att ha hejdå middag för vår underbara Jennifer som åker hem på tisdag.
Blev en heldag med underbart väder och bästa sällskapet, bara att njuta. En toppen dag! 
Tog oss ner mot lower Manhattan, närmare bestämt Soho, lunchade på de mysiga stället Bari. Vidare därifrån ner på Prince st och de lite finare områdena och satte oss efter ett tag på ett super mysigt café Rocco's. 
In och ut ur lite småbutiker och skoaffärer, för att sedan sakta men säkert ta oss upp mot B Bar & Grill där vi skulle ha middagen tillsammans. Mycket god mat och fantastiskt sällskap hela dagen! 


Älskade Jennifer, en vän som du borde alla ha <3

 

Rutiner

Ja dagarna är ganska enformiga tyvärr, barnen och jag har kommit in i rutiner igen nu, så känner att det kanske inte är så kul att läsa samma sak hela tiden, vill ju försöka skriva något kul i alla fall. Men nu är det ju trots allt fredag så får jag ju skriva ett par rader åtminstone. 

Igår blev det en löprunda efter jag lämnat flickorna, sen hem, fixa o trixa lite små saker här hemma, gjorde lite nytta genom att skypa lite snabbt med Jennifer M, Gille och med Emma & Johan. 
Dagen var ganska seg och enformig tyvärr. När flickorna kom hem lekte vi ute i snön och åkte pulka, innan jag gick in och lagade till lite kvällsmat, medan barnen gjorde läxor. 
Senare på kvällen kom Elin och hämtade mig, så bar det av till flygplatsen, närmare bestämt JFK för att hämta Elins efterlängtade lillasyster Anna. Så var tillbaka hemma runt kvart i ett och då blev det rakt i säng. 

Idag hängde jag på Tove till gymmet och tog 45min på löpbandet istället, ganska kul med lite omväxling ändå.
Lunchade sen med Emma Elin Anna Jennifer Cornelia. Båda barnen hade playdates, en här hemma och en var hos en kompis, så det blev utomhus lek och lite mellanmål, sen var det dags att laga mat igen. 
Åkte till Emma ikväll och hade lite spelkväll i hennes källare tillsammans med Elin och Anna. Blev biljard, air hockey och fotbollsspel. JÄTTEKUL!! Hysteriska skrattanfall och något udda samtalsämnen, men det hör ju till vanligheterna i vårt sällskap. En bra fredagsmysspelkvällmåste jag säga.
 


ställer in gpsen mot JFK och väl där en något uttråkad Elin
 Mamma pappa och Ola, ser ni vad jag har ett riktigt Kalle Anka-läkeplåster!!!!

2013

Kan som sagt inte fatta att det är 2013, detta året har varit fyllt av upplevelser, nya vänner, resor, med och morgångar, god mat, semester, besök, galna spontana utflykter, sprätt massa pengar, shoppat, upplevet och utforskat och massa mer. Ett helt fantastiskt år och jag hoppas 2013 försöker ta sig upp på samma nivå. 

Nyårsdag var en ganska lugn och skön dag, började med att träna på morgonen när jag vaknat, när jag kom tillbaka sa jag hej till mamma och pappa på skype lite snabbt och önskade gott nytt år. Lagade brunch med familjen, på eftermiddagen kom Elin över, hängde lite på mitt rum, sen tog vi oss till bion och såg Les Misérables. 

Idag är det tillbaka till rutinerna och flickorna var väldigt duktiga måste jag säga, så morgonen gick väldigt smidigt. 
Hade dragit på mig träningskläderna och var redo för en härlig runda, kom ut och upptäckte att det var -12 ute, BRRRRH , SVIN KALLT!! Så det blev en lite kortare runda idag, då jag höll på att förfrysa. 
Fixade lite ärenden efter, fixade med bilder och grejer. Flickorna kom hem, blev lite pulka åkning, läxor, läsning och matlagning. Ikväll blev det film hos Emma med brudarna. 

GODNATT <3


Happy New Year <3

I can't believe that 2012 already past, where did the time go? 
Thank you 2012 for everything you gave me.
I've had and still have an amazing time and an unbelievable experience here in USA. I'm so thankful for all the friends that I've meet and for the amazing family I'm with. You are wonderful and indescribable and I love you all so very much. I'm beyond words to how grateful I am for all the things I've learned during my year and for all the things I've been able to experience. 

I grew as a person, I'm much stronger, I appreciate life in a different way than I did before, I've made new amazing friends for life, I explored and experienced soooo many things, I've traveled, I'm thankful for the people around me and for all those amazing people who's been there for me during this year. I LOVE YOU. 

Bring it on 2013, I'm excited for what you got for me. 
 
 

31 december

Drog ut på en kylig, men ack så välbehövölig springtur tidigt imorse, käkade frukost, skypade lite snabbt med mamma och pappa, åkte skridskor med flickorna och min vp, lunchade med min underbara vän Elin, hade lite mys med flickorna, lagade mat tillsammans, fixade min vm hår inför festen och nu sitter jag i soffan med ett glas rött och tittar på New Years Eve, The Ball Drop at Times Square. 
Tråkigt att inte kunna vara inne i city och med mina vänner på nyårsfton, men så är det och jag gör det bästa av situationen och tar ett glas rödvin till ;).

GOTT NYTT ÅR ALLA NÄRA OCH KÄRA <3
Välkommen 2013 


RSS 2.0