driving!!!

Idag var första måndagen, Dawn har dock varit med hela dagen idag, så jag har mest försökt "se och lära" hur rutinerna är. Det gick ganska bra.
Jag körde för första gången idag, i min audi Q7, YEEEAHHH!!, Love it already!!
När vi lämnat av flickorna i skolan hade Dawn en gymklass, så hon lämnade av mig på det sk. Rec Center, där de är medlemmar. Så jag sprang lite ute, sen lite i gymmet, simmade lite, Ja, kollade typ vad där fanns. Är ju dock ingen "friskis och svettis" typ, step up och så, så känns lite onödiga pengar, då kan jag lika gärna springa utomhus. Så vi får se, fick en gratis vecka för att se vad jag tyckte.

Dawn hade lite jobb att göra, så jag körde en sväng och försökte finna mig till rätta i området, tyckte det gick ganska bra, tur man fått lite lokalsinne ialf ;)
När hon var klar åkte vi till köpcentrat, där jag förmodligen kommer spendera mycket tid, det var gigantiskt och verkade jätte mysigt!

Kom hem och hjälpte barnen med läxor och hjälpte Dawn att förbereda kvällsmat. Ikväll har jag träffat två au pairer, Maye, tjejen från Mexico som kom hit samma dag som mig och Frida, från Sverige som har varit här 6månader ungefär. Fick köra Hal's bil, NAJS, en bmw, ur skön att köra. Hämtade upp Maye, så mötte vi Frida på starbucks. Super trevligt och fick många bra råd!

Imorgon efter det att jag lämnat flickorna, kommer Frida hämta upp mig, vi ska pröva på kick-boxning, puuuh :p Ser fram emot det.
Imorgon är det min första dag själv, hoppas det går bra!! Cross my fingers!!!

<3

Första dagen med familjen Roberts!

Igår kom jag till familjen. Både Dawn och Hal (mina värdföräldrar) hämtade upp mig. Dawn och jag åkte hem till dem och Hal åkte tillbaka till jobbet. Fick ett bra första intryck!

Vi kom hem till huset, så mysigt och super hemtrevligt. Som mamman sa, inte det finaste/dyraste huset i området och inte de sämsta/fulaste, men det är jättemysigt. Fick en rundvisning i huset. Jag kommer bo i källaren, lagom stort rum, med stor spegel, stor garderob och skön säng!
Hämtade flickorna i skolan tillsammans med Dawn, de är bedårande! Förljde med pappan och stora tjejen på hennes danslektion, medan mamman förberedde en super smarrig middag.
Presenterna jag gav flickorna var lyckade och den till mamman satt som en smäck! YES!!!

Idag lekte vi lite på morgonen, i deras lekrum i källaren. Framåt middag åkte vi på en tur ner till byn, sååå mysig by, lagom stor och har i princip allt. Vi gick runt ett par timmar och kollade läget. Därefter blev det en tur till Toys'R'us och en hel del leksaker inhandlades för presentkort som flickorna hade. Kanon, lekdag imorgon kan jag tänka mig!
När vi kom tillbaka åkte jag och Dawn till affären för att fylla på skafferiet och dels inhandla lite av de saker jag vill ha.

Ikväll har vi ätit deras egna typ av tacobuffé, yummi!

Nu kallar sängen och en bra film. imorgon ska jag skypa med min underbara familj! <3

GODNATT <3

nyborjare!



Tankte att aven jag far skapa mig en blogg nu under mitt ar sa att ni dar hemma kan folja mig lite, ska verkligen forsoka vara duktig och uppdatera.

"Skolveckan" ar over och imorgon splittras alla och aker till sina vardfamiljer, sa spannande!
Veckan har varit ganska hektisk, med laaaaanga skoldagar, haromdagen gick vi 13h, puuuh. Men vi har lart oss en hel del, samtidigt som en del saker har varit meningslosa. Vi hade en urgullig larare, Mrs Noga, underbar!

Idag har vi haft hela eftermiddagen i NYC, lovely! Precis som jag kom ihag det ;) Vi (jag, ellen och frida), gick pa macy's, vs, forever21 osv. good stuff ;) sedan at vi pa en urgoooood restaurang, Olive Garden, tack ELLEN for det tipset! Nu ar vi tillbaka pa skolan i Oakdale, packar och gor oss redo, imorgon smaller det!

Jag har traffat en hel del vanner, de ar super! De kommer underlatta mitt ar sa mycket, och vi har redan planerat resor och att vi ska forsoka traffas sa mycket vi bara kan. So far so good!

Ar JATTE nervos infor imorgon, men samtidigt spand. Man vill liksom ge ett bra forsta intryck!
Ska forsoka vara mig sjalv bara. Kanner pa mig att jag och Ellen kommer vara sa nervosa pa bussen imorgon.

Nu maste jag ga och lagga mig, vagar knappt!
GODNATT <3

RSS 2.0