En bild säger mer än tusen ord

Att knyta på skorna och springa, med musiken på högsta volym i lurarna, är vad som räddar dagar som denna, (som började katastrof dåligt!) Det  är det absolut bästa botmedlet för att rensa huvudet! 

Efter en underbar runda, kändes allt mycket bättre när jag kom tillbaka. Lunchade med Maye som jag inte träffat på hela sommaren i princip. Kul att uppdatera varandra lite. 
Bakade kanel-och vaniljbullar som flickorna fick avnjuta efter skolan, såg riktigt goda ut! 
Blev sen en efterlängtad skype-dejt med Emma och Johan i 2h, ooops! Men vi hade massa viktigt att prata om. Allt mellan himmel och jord! Ohhh va jah längtar efter er!!! Too bad det är tre dagars tidsskillnad mellan oss bara, ;) Om 28 dagar är ni här , OVERKLIGT! 
8månader utan min bästaste Emma och snart är du här!!



Hittade GAMLA bilder idag. Guldvärda! Saknar er <3


 

First day of school

First day of school.... Denna morgonen hade jag två flickor med fjärilar i magen vid frukostbordet. De hade höga förväntningar om första skoldagen och var väldigt spända! Och jag likaså av någon anledning. När vi kommer fram till skolan frågar A mig om jag vill följa henne till hennes klassrum. Självklart! Blev så glad, tyckte det var en ära, blev alldeles rörd. (Knappt typiskt mig heller?!) 
Så, tillbaka till rutiner igen, känns ganska skönt får jag säga. Och rutiner blev det, så är tillbaka på mitt gamla hederliga löparspår igen, gamla järnvägen. Grymt härligt!!! :) Så ingen mer asfalt på ett tag! :p

Hann med en snabb skype med Frida, så glad att allt går så bra för dig, MEN vi saknar dig!!!
Mötte upp Emma Elin och Jennifer på vårt favvo ställe Tusk&Cup, för en fika, mycket trevligt. 
Bokade även SKYDYVING, så den 9 september är det dags!! Adrenalinet är på TOPP!!! 
Tog min bok och satt på altanen och läste i em, så skönt! 
Ikväll blev det "back-to-school" klippning för båda flickorna. Tjejen som klippte flickorna, ska klippa mig nästa gång, för hon var duktig och var van att klippa kort hår. + att hon själv hade en snygg kort frilla! 
Men Carro, saknar dig, för då blir det som det ska!!! 

Nu blir det att se Fast Five och sen sova! 

 
 
 

vänner.

Last day of Camp Awesome w my girls!! För imorgon börjar skolan igen. Blev att komma in i skolvanor imorse, med frukost, bädda sängar, borsta tänderna och allt annat viktigt, innan något annat påbörjades. Fixade sedan lite små ärenden med flickorna. Efter lunch åkte vi till Playhouse och såg på bio med Tove och hennes småttingar, såg Ice Age 4, så rolig den var!! Lätt värd att se. 
Blev lek på rec. center efter, sen hem och springa i vattenspridare här hemma och bygga egen vattenrutschbana!! ;) Duschande, läsning och matlagning till barnen. 
Sen åkte jag för att möta upp mina fina vänner, Bea, Jennifer och Sara på 50 coins för en liten avskedsmiddag (FÖR ett par månader bara) för Sara! Gråtkalas, skratt och planerande inför vårt återseende nästa sommar !! Verkar som vi kommer köra ett par mil om Turné Bea går igenom!
Sara Sara du Underbara, vi kommer sakna dig här.
Du är ett av bevisen på att man på väldigt kort tid kan finna fantastiska vänner!! 

Mina fina vänner här, ni är guldvärda!  puss på er <3


lek i vattenspridaren







Gråtkalas och god mat med GOA TÖSER! <3
 
 

Helgen

Har varit en grymt bra helg!! Fredagen som sagt var jättebra. Lördagen blev att fixa lite ärenden först på dagen, sen hämtade jag upp fina Sara och vi fixade och donade ihop inför kvällen. Senare kom Bea, Elin, Emma och Elin. Åkte sen in till NYC och Webster Hall, en grymt bra och rolig kväll. Träffade massa trevligt folk från hela vida världen!! Awesome kväll!! Kom hem till Bea vid 7 på morgonen, då hon jag och Elin dök ner i hennes säng och sov till 11. Sen mötte vi upp Emma för frukost/brunch. YUMMI!!!
Blev sedan för mig att följa med Emma hem och göra mig ordning för nästa äventyr, närmare bestämt amerikansk football på MetLife Stadium. Grymt kul och vilken häftig upplevelse!! Och en väldigt bra dag och rolig dag med Emma. Får ju säga att utan gps, är vi GRYMMA!! :D 



Mat och välkomstdrink

Jodåsåatte!!!















 















Terrasole

Gårdagen bjöd på duktiga flickor och en härlig dag!
Blev att göra svenska pannkakor till tre hungriga flickor direkt på morgonen, de åt som galningar!! :)
Efter vi lämnat av lillas kompis åkte vi raka vägen till rec. centers lekplats, där vi även mötte upp fina Bea och hennes gullungar! Alla lekte och tjoade, sen blev det hem för lunch. 
Flickorna och jag hade picknick på gräset, super mys. Sen satt vi ute och ritade/målade på altanen ett tag, såå kreativa (eller inte). 
Helt plötsligt fick de för sig att de skulle stå och sälja gamla leksaker, sagt och gjort så hade de slängt ut en filt och en låda med massa skit, förlåt, leksaker!!!
Den nya au pairen/grannen Tove kom förbi med lilla S, jätte trevlig tjej!!! :) Hon hade köpt med sig kubb till familjen, sååå kul!!
Senare på em kom farmor och farfar, så vi umgicks lite med dem. Och när mina vf kom hem gick hela familjen ut och åt på en UNDERBAR italiensk restaurang här i Ridgefield Terrasole, WOW vilken mat! Super mysig kväll!

Vaknade till sol och fint, så blev att knyta på skorna och ut direkt, härligt!!!
Sen blir det att hämta upp brudarna (tyvärr inte min fina Jennifer dock, då hon är i MV och gottar sig) i eftermiddag, sen blir det mat och dryck här innan utgång i City. Ska bli trevligt som tusan! 

Så kan det se ut ibland, väldigt kärt får jag säga!!


Haha, ganska kul träd i vår trädgård!
 
 

Early Bird

7 månader i USA idag!!!! Inte klokt vad tiden går nu. Har fått papperna från CC om förlängning också, så dett är ju en hel del tankar som går och beslut som måste tas i det snaraste. Puuuhh!
Underbar löprunda imorse i super skönt väder. Blev en kopp kaffe och duschen tills flickorna vaknade. Sen hade jag mysfrukost med mina flickor på Early Bird(ett diner här i Ridgefield) imorse, super mysigt. 
Blev lite lek på rec. center efter, innan vi sen körde tillbaka hem igen. Lekte ute hela dagen. Lilla bestämde sleepover (och blev lite kalabalik för att stora inte fick, för hon hade igår, så hade en liten melt down här ett tag, men det gick över till slut). Lilla gjorde en To do list inför sin sleepover, så kärt!
Flickorna och jag hade lite gymnastik i trädgården, övade kullerbyttor, hjula, stå på händer osv. Hade picknick lunch på gräsmattan, körde sparkcykel, hoppade hage och lekte. Blev in och laga mat och fixa sen. Bra dag!
Har nästan precis slutat, då mina vf jobbade länge. Så är helt färdig nu!! 
 
Hann skypa en liten stund med min bästaste storebror idag och hans allra bästa Louise! Har längtat ihjäl mig efter dem, då vi inte har pratat på 3 veckor!!!! 
Hann även säga hej till bästaste m & p medan jag lagade mat. Ni är bäst <3



Breakfast at Early Bird

Umbrella dance

Golden Needle

Vaknade till tre muntra och exhalterade fllickor imorse. L hade sleepover, så de tre lekte, hoppade och studsade när jag kom upp vid 7.15. Gjorde scrambled eggs till de på beställning, med frukt och ett glas mjölk, nöjda och glada tjejer blev det!! 
L's kompis blev hämtad tidigt, så jag och flickorna hade lite manikyrssalong på altanen och bara slappade. Vid 11 körde vi mot Grams, som vi sedan hade lunch tillsammans med. Umgicks med henne i hennes affär, Golden Needle, en stund efter och flickorna stortrivdes. Blev lite bad vid Martin Park en blixtvisit innan L hade en pd. A och jag åkte till lekplatsen en stund, mys. Sen blev det hem och duscha, innan det var dags att plocka upp L igen. 
Bra dag, med duktiga flickor!!
 
Ikväll tog jag en promenad med fina Emma som jag inte sett på evigheter, hade en hel del att prata om, alldeles förlängesen vi sågs!! <3



Är det ens ok att ha så mycket smink när man är så liten?
Ialf hade de lite makeovers imorse alla flickorna, ganska gulligt dock!






razorscooter

Tacka vet jag mina träningsskor och härligt väder!! Det får en h******sdag att kännas så mycket bättre. Man får av sig ilska, tårar och dåliga tankar(för mycket tankar)
 
Dagen idag var lek, armbandsbyggande, lunch, sen skjutsade jag L på pd. Så jag och A tog fram våra Razorzcooters och byggde en bana som vi körde runt på uppfarten, väldigt kul måste jag erkänna!! :) 
Slängde även ihop oatmeal cookies lite snabbt innan vi hämtade L igen. 
Resten av dagen blev läsning, utmohuslek och matlagning. Idag lagade jag grillad fläskfilé, sötpotatis, stekta morrötter och sallad, yummi!! 
 
Saknar min mammi!! Så nu tycker jag synd om mig själv med en stor kopp kaffe, melon och veckorevyn som min bästaste mormor skickat! <3
 
(tyvärr inga bilder idag, för jag var inte på humör)

Camp Awesome

Så härligt med lite svalare väder. Det är fortfarande varmt och skönt, men värmen slår inte emot en när man kommer ut. Skönt!! Längtar faktiskt efter lite svalare höstväder nu (är det ens tillåtet?!)

I alla fall. Sprang tidigt i morse, skönt. Har heldag med flickorna hela denna veckan, då de inte har någon camp sista veckan innan skolan. MEN, de bestämde att vi skulle ha vår egen camp hemma. Så vi har denna veckan infört Camp Awesome, coolt va? :) Så vi har gjort en lista över veckans lek, pyssel och påhitt vi ska göra! Blir säkert kanon!
Idag bjöd det på bak (chocolate chip muffins), gjorde Camp Awesome banner, mysig och supergod lunch på altanen, lek på lekplatsen, ritade med vägkritor, hade picknick och sen hem igen. Bra dag!

Är väldigt 'Olig" idag!! Saknar OlaminOla massor med mega mycket, min älskade storebror!
Skypade med bästaste mamma idag en snabbis.
Du är BÄST mammi, vad skulle jag gjort utan dig?! <3




Slicka skålen är ett måste efter bak!

Fina muffinsar

Supergodalunchen

Klätterapor



Bildsummering från Bethany











































 
 
 
 
 
 
 

Day 7- Jungle Jim's

Upp och ut idag igen, underbart vader! Kom tillbaka, da packade vi ihop oss for en heldag pa Jungle Jim's, "vattenrutschbanpark" ( bra ord anda) Shit va kul vi hade, alla mojliga olika galna rutschbanor. Och alla akte, till och med Grams, :D Hela familjen for runt som galningar! 
Duschade och fixade oss dar for att sedan ta oss ner mot Rehoboth's boardwalk. Strosade, drank nagra drinkar, spelade arcade games (grymt kul), flickorna akte karuseller och sedan blev det dags for mat, igen! Jag at soft shell crab med coleslaw, super gott!!!!! Tummen upp for sista kvallen och en grymt bra vecka!
Imorgon ska vi avsluta med en gooood frukost ute och sen satter jag och Grams oss I bilen mot Ridgefield (da resten av familjen stannsr till em).  Over and out!! :)

Day 6- Bondfire

Heldag idag, och da menar jag heeeeldag!! Loprunda pa stranden forst vid 6.30, vilket var underbart. Hem och packa ihop familjen och allt tillbehor ;) Klockan 9.15 var vi redo pa stranden for sandslotts tavling, grymt kul och hela familjen hjalpte till. Vart masterverk var en krabbor, grymt!! Vadret var perfekt hela dagen. Vi lekte, sola, bada, hoppade vagor, spelade spel och massa mer, tummen upp! Stannade pa stranden till ca 6, hem, duschade och at, sen tillbaka igen for Bondfire. Musik pa hog niva, sma brasor dar alla grillade s'mores (forsta ever, mums)
Var tillbaka och dodstrotta vid 10. Vilken harlig dag!!!

Day 5- craaaaaaab

Vadret var perfekt att springa I imorse, lagom varmt, soligt och lite vind! Harligt! Packade in oss i jitneyn som tog oss till vart parasol pa stranden. Var lite molnigt hela dagen, men valdigt skont. Ovade sandslotts byggandet, da de har en tavling imorgon, vi jobbar pa en grym krabba och tunnlar, jag, mina flickor, Grams, min vm och kompisarna vi och barnen traffat. Vid 2 fick vi lamna stranden for askvader, men blev dock inte mycket av det, spelade lite spel och hangde vid omradet, och tillbaka till stranden igen. MEN, det himlans ovadret gav inte med sig, sa vi begav oss ner pa boardwalken for en liten promenad.
Allas magar kallade sen pa mat, sa utan dusch och frascha som nyponrosor, gav vi oss ivag till Mickey's. WOW!! Vilket place alltsa!! Fick forst in en stor hink med jumborakor, efter det kom det in en bricka full med krabbor med grym krydda pa, till detta kalaset blev det coleslaw och ett par kalla!! I was in a happy place :D
Avslutade med en glass pa ett grymt stalle, Bonkey's!

Day 4- back to the beach

Springa, frukost och packa! Kommer vara rutin nar veckan ar slut ;) Blev annu en helt underbar dag pa stranden, kom dock en liten regnskur runt lunch. Men vi backade inte ur sa latt, sa da blev det lunch under parasollet och sen lite strandtennis, fresbee, mm. Grymt kul I regnet :) Efter regn kommer sol sags det ju?! Och det mina vAnner, det stammer, for resten av dagen var stralande sol och superskont!
Idag blev det en god sallad pa en italiensk restaurang, :)

Bilder kommer nar vi kommer hem da jag bloggar fran min vp iPad, sa hall ut gott folk!!! ;D

Day 3- beach day

Borjade en tidig morgon med en harlig loprunda med min vp, sen hem och at frukost, packa ihop allt och alla och raka vagen till stranden!! Blev en grymt bra dag med lek, bad, hoppa I vagor och solande, fem stjarnor. Akte sen hem och alla gjorde sig klara for att ga ut och ata. At mycket god mat och drack gott. Jag at crabcakes for forsta gangen, mums!
Avslutade annu en bra kvall med ett glas vin och backgammon!

Day 2- checking it out

Sondagen var en lite oviss dag da vadret inte visste om detville halla sig soligt eller molnigt. Blev en morgonpromenad med familjen for att guida mig runt i omradet, sa mysigt! Kopte lite godsaker pa bageriet, sen tillbaka for frukost.
Akte sedan pa farmers market med min vm och Grams, sa haftigt och extra mycket gooooott!
Blev en heldag vid poolen sen da vadret var si sadar.
Lagade rostad kyckling och gronsaker till middag och hade en mysig "hemma"kvall med familjen!

Day 1- on the road

Lordag morgon klockan 7am, blev jag upphamtad av Grams. Stannade for kaffe, sen var det 5h I bil och slutdestinationen var Bethany Beach. Vi lastade ur bilen pa allt vi hade och satte oss sedan ner for en valfortjant paus. En timme senare anslot resten av familjen till huset och vi avslutade dagen/kvallen med middag pa en mycket god restaurang!!! So far so good! :)

mysfredag

 
Sovit som en kratta inatt, men så är det ibland. Har säkert del i att man sover själv i huset, gillas inte alls!! 
Vaknade innan klockan, tidigt med andra ord. Så när klockan var 8 hade jag både sprungit, duschat och ätit. Begav mig sen till Jennifer och därifrån vidare till Norwalk Community College för att skriva in mig på kursen jag ska ta. Gick kanon! Så den 16 september tar jag min första natur fotoklass, ska bli så kul. Tackar min värdpappa lite extra för material och support! Och min gamla gymnasielärare Martin får också ett extra tack för allt stöd och hjälp när mina dumma och ogenomtänkta frågor kommer! 
 
Resten av dagen blev handla, packa, slappa och laga mat. Vid 7 anslöt Elin och Bea, blev spagetti och köttfärsås, med ett glas rött, gotti! Såg film It means war , jätte rolig film! Hade en mysig kväll, såg på bloopers och roliga klipp på datorn, nördar!! 
 
Imorgonbitti klockan 7am kommer Grams (mormor) och hämtar mig. Då bär det av på en veckas semester till Bethany Beach, Delaware! :)
(dåligt med bilder idag, sorry!)

Heldag!

Ja, dagen började som de andra dagarna denna veckan. Frukost, lek, lämna på tennis, träning och lite ärenden, sen var det dags att hämta på tennisen igen! Flickorna var trötta och varma, så vi åkte hem och lekte inomhus hela eftermiddagen. Är det fel att göra så när det är så fint ute?! 
Lekte, pysslade och bakade. Sen blev det dusch och matlagning. Familjen gav sig sedan iväg till Maryland och på lördag möter jag och Grams upp dem i Bethany Beach, lovely
Avslutade kvällen med mys hos Bea, när hon (och Jennifer) slingade Amandas hår.
 
Skypade med min bästa vän idag!! Och äntligen har hon och mannen bokat flygbiljetter för att komma och hälsa på  mig, längtar ihjäl mig!!! Bästaste Emma, saknar dig. kan inte förstå jag har varit utan dig i 8månader när ni kommer, overkligt !!! <3
 

flipflop

Känner mig som en riktigt amerikanre när man använder flipflop så mycket som man gör här. De har ju verkligen sina flippisar alltid och då menar jag alltid. Det är på och av med de hela tiden och det är lätt och smidigt när man inte orkar så åker de bara på. Känner mig dock så "slaffsig" och lat, som ikväll hade jag träningsshorts, hood och flipflop när jag åkte iväg, kände mig som en riktig amerikan då, haha!! Det enda som fattades var den enormt tråkiga frisyren, ruffsig tofs mitt på huvudet, som ALLA amerikanska brudar har! 
Själv har jag klippt av allt mitt idag! Så nu är det riktigt KORT igen, skönt.... 
 
 

egon!

Har kommit fram till att det varit lite "fjortis uppdatering" på mina inlägg de senaste dagarna, haha. Träning, ego bilder och fjant! Ursäkta för det, men idag får ni därför en liten uppdatering till, sen ska jag nog sluta. Men då har jag ju provat det ialf ;) 
Lekte och hade mys med flickorna imorse innan det var dags att åka till tennis camp. Blev en härlig runda efter det, och ja, samma tid, exakt. Så konstigt, eller?!
Snabb sväng till Jennifer och lunchade. Sen hämtade jag upp mina fina flickor och så blev det ännu en dag i Martin Park och vi lekte och badade hela dagen, skönt. Hem och lagade mat, sen avslutades kvällen med kaffe, banan chips och The Wedding Planner med "mysigt" sällskap. Eller hur mysiga var vi Jennifer?
Litet tillägg! Tack fina Bea för att du äntligen lyssnade på tjatiga mig ;p haha



EGO!!  ;)


varmt och skönt och 2 dagar till semester!!!
 
 

Bra måndag

Bra och positiv start på veckan, då måndagar brukar vara lite sega. Lunchlådor förbereddes, lekte lite med tjejerna imorse, sen iväg på tenniscamp. På med löparskorna och ut på en efterlängtad och härlig löptur. Har varit exakt samma tid varje gång sen förra måndagen, lite lustigt eller?! I alla fall, blev att fixa med lite tvätt och små ärenden, innan det var dags att hämta mina tjejer igen. Blev en heldag i Martin Park efter camp, så sköööööönt med sooool och varmt i vattnet!
In med flickorna i duschen, sen dags att laga mat, blev gott grillat med god sallad, mums!
Nu är det dags att boka sista kursen jag ska ta, äntligen! :)

 
 
 

"kul med hjul, bara det rullar"

Har haft en riktig riktigt bra, rolig och händelserik helg med fina vänner. 
Summering då då? : Fredagen efter jobb blev det god mat, mys och gråtfilm, My sisters keeper. Har ni inte sett den, se den. Grät genom hela och så mycket den filmen sa mig. 

Lördagen blev en heldag i Martin Park, med sol, bad och slappande tillsammans med Elin och Jennifer. Åkte vidare hem till var och en, så alla tre kunde duscha och göra sig ordning (Elin får utmärkelsen världens slöaste, men hon är gooo ialf.) Körde sen till SoNo där vi mötte upp Sara. Blev middag på Barcelona med god mat och trevligt sällskap. Avslutade med film hos Elin, sen sov jag hos Jennifer. 

IDAG! Jag och Jennifer mötte upp Elin Emma och Sara på Orem's i Wilton, där vi åt mumsig frukost, innan vi gav oss iväg ut på lite tur. Åkte till Woodbury Outlet, vilket ställe alltså. Gigantiskt jätte stort! Den är en hel liten by med sina egna individuella affärer, jätte mysigt. Strosade runt och shoppade, åt, vilade, in-och ut ur prohyttar,  speciella samtalsämne (minst sagt) och många skratt. Blev två fynd för mig, (: 
Så rolig hemresa, med massa skratt och skönsång i bilen och övertrötthet när vi satt på restaurangen och skulle äta, konstigt de inte slängde ut oss.
Tack för en GRYMT bra helg mina fina vänner!
(synd inte alla kunde vara med dock)<3 





Barcelona med fina tjejer



Vi har det bra, vi här bak i bilen!

Kan man, så ska man ;)



Skadeglädje
övertrötthet
 
övertrötthet?
Fast de kan om de vill <3
 
Trött och nöjd, blir det nu sova gott, för att ta sig an fyra dagars jobb innan en veckas semester med min vf. <3
 

Camp

Fredag, igen! Vet inte vart denna veckan tog vägen, galet. Har blivit favvo stället Tusk & Cup tillsammans med fina Emma ett par gånger denna veckan. Även en hel del träning, skönt!
Jobb har varit bra denna veckan, duktiga tjejer!! Lilla blev "camper of the week", duktig tjej! Stora har haft en veckan adventure camp, coooolt!
Ikväll blev det god mat, prat och gråtfilm, bra avslut på denna fredag!
 
Fyra "arbetsdagar" till, fyra dagar för flickorna på tenniscamp och sen är det en veckas semester som står på schemat, sååååå efterlängtat! Ser verkligen fram emot det, nästa fredag kom nu tack!
 

KLAR!!! ganska nöjd får jag säga, lyser i mörkret dessutom!!!

Gör batik med lilla tjejen.....

...som också blev "camper of the week" 


Blev en sväng till lekplatsen efter camp
 

starka ord

älska. hata. längta. sakna. avsky. avguda. beundra. några av de ord som bara ska användas om man kan stå för de och verkligen mena det man säger! 
 
Började dagen med träning, körde lite ärenden, sen lunch och vidare för att hämta upp lilla tjejen. Blev att åka raka vägen till Martin Park för att bada och leka lite. Mötte upp finaste Jennifer och Bea med deras små illbattingar där också. Lek och plask! (: 
Vidare för att hämta stora vid 4, därefter lekplatsen en timme. Blev att alla dök in i duschen när vi kom hem, för att sedan åka till favoriten Jazzeria Piccolo och äta. Blev en sallad med cognacsmarinerade räkor, mums!!! 
Träffade Jennifer ikväll, för ett tappert försök om att klippa mig, men hon la ned saxen i skräck och vägrade göra det. Så blev en kaffe för att lugna nerverna istället, ;p Blir att boka klipptid direkt imorgon, långhåååårig!
Carrrrroooo jag behöver dig! 
 
Godnatt. PUSS&KRAM<3
 
Mest för att de kan! <3
 
 

194

194 days since I last saw you and for the rest of my life I'm going to be without you by my side! I'll miss you forever my angel. <3

en kopp kaffe, eller två.

Ett par k-cups (kaffekapsyler typ) gick imorse, var så otroligt kaffesugen! GOTT och stillade skakiga händer.

Skickade iväg stora tjejen på sin camp, idag har hon varit på något ställe med massa olika klätterväggar och utmaningar. Måndag och tisdag bjöd på hike och gruvor, imorgon stod paddla kanot på schemat, så himla kul!!!
Lilla och jag (snarare jag) jobbade på vårt GRYMMA pussel, börjar hända grejer nu! Lämnade henne på tennis vid 10.

Blev en grym löprunda, skype med m & p och Gille, lunch med Emma på vårt favvoställe + mer kaffe, hämta lilla igen, massa lek och bakande med henne, hämtade stora och sen blev det hem och förbereda för tacokväll. MYS!
Avslutade en bra dag med OS tillsammans med mina vf. <3

pusselbit



1000 bitars pussel av Times Square + att det lyser i mörkret!! Hur coolt är inte det? Jag och min lilla tjej tycker i alla fall att det är urhäftigt och just därför köpte vi det! Ska se hur länge hon tycker det är roligt dock. Brukar sluta med att jag sitter själv, men jag gillar det ;)
 
På tal om pussel så är det ganska likt hur människor/livet egentligen fungerar. Ta din tid, vänd alla bitar så du ser mönstret på varje bit, vänd och vrid tills du hittar den biten du söker och lägg den sedan på rätt plats. Man behöver oftast lägga fel några gånger innan man hittar rätt plats till varje bit. När varje bit är på plats ser du resultat, helt och vackert! 
 
<3

RSS 2.0