5-stjärnig helg...

Denna helgen får 5 STORA stjärnor utav 5 möjliga!!
I fredags blev det god mat med min vf, sen mys på vårt nya favorit café Tusk&Cup med Elin Emma Frida hela kvällen, MYYYYYSSS!!
Lördagen bjöd ju på masssssa bra!!! Frida och jag började ju kanon med att komma till Metlife Stadium för tailgate, vilket innebär att all publik (de som vill förstås) samlas på parkeringen tidigt på morgonen för att sedan dra fram tält, grill, MAT, musik och härlig stämning. Sen håller det på hela dagen fram tills matchen. Härlig stämning och träffade trevliga människor :) Matchen var KANON, 4-3 till Argentina, och OJ va Messi va bra!!! 3 baljor! ;) Hemfärd efter och goood mat. (Plus att Frida har tagit ETT X ANTAL bilder på broar, haha. Men kan tyvärr inte lägga in alla, för datorn har inte så mycket kapacitet ;))
Idag blev det in till NYC för att träffa Filip och Robin, LOVELY! Första "besöket" hemifrån. Har haft en superbra dag, gått en massa och sett massa. Bara att hänga i Central Park ett par timmar var så gött. God öl på "How I meet your mother" baren var inte heller dumt efter en VARM dag! Så kul att träffa er :) Hoppas ni får en fortsatt bra resa/semester! (Är inte alls avis på Hawaii förresten)
19 dagar kvar. <3
tailgate

Hello Brazilian guys ;)
:D
Vågen

(A little) MESSSSSSSIIII!!!!


:D


Metlife Stadium

Den bjuder vi på ;) (McGee's bar)

Brooklyn Bridge


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0