Julafton

Julafton, den 24 december 2012, i Ridgefield CT.
Morgonen började med skype, först med Ola Louise och Vinga, öppnades paket och önskade God Jul. TACK för de fina presenterna, breven och korten, ni är bäst!
Nästa skype blev med mamma, pappa, mormor, faster, Erling och Henke. MYSIGT! Det öppnades paket även tillsammans med de, sjöng Hej Tomtegubbar och blev nostalgiska och grät en skvätt (men det ingår).
Min älskade familj,
ert stöd och glada skratt är ovärderligt! 

Därefter blev det frukost, mannagrynsgröt och mys med barnen och min värdpappa, sen bar det av mot isrinken för lite skridsko åkning, super mysigt. 
Kom hem och började fixa allt efter en mysig förmiddag med familjen. Vid 3 rullade Jennifer Cornelia och Tove in, sen var festen igång ;) Allt förbereddes, julmusiken var på hög volym, det var fyr i spisen och glasen var fyllda. Allt dukades fram på bordet och när Emma trillade in var det bara att hugga in. Det var ägg, sill, lax, julskinka, revben, jansson, brysselkål, omelett, köttbullar, prinskorvar, besk, julmust, öl och vin. JA, ALLT som ska finnas på ett riktigt svenskt julbord. Är så stolt över oss flickor, som dragit ihop allt detta och gjort det till det bästa!
Alla var glada och upprymda och hade faktiskt riktigt mycket julkänsla. Min värdfamilj var så glada och uppskattade allt vi hade gjort. Inte minst älskade de maten! Toppbettyg alltså!

När bordet var tömt samlades alla inne vid brasan, där fanns det julgotter av alla slag, glögg, lussebullar och massa gott. OCH vi lyckades få fram Kalle Anka's Julafton på youtube, så alla satt samlade och tittade på Kalle på tv, hur underbart är det??? MEN som om vi inte redan var lyckliga och lyriska av allt juligt vi ställt till med och att få vara i så underbart sällskap, då börjar det banemaj snöa, så som pricken över på en redan så bra julafton, fick vi även en vit jul. LYCKORUS!!! 

Tack till mina fina vänner och min underbara värdfamilj för en fantastisk och oförglömlig julafton! <3


mest för att det är Elin, <3
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0