big city life

Igår blev det en heldag i Brooklyn och NYC tillsammans med systrarna Nilsson. Började med att ta tunnelbanan över till Brooklyn och ett område som heter Williamsburg. Där satte vi oss på en mysig restaurang och lunchade och sedan tog vi oss in och ut ur lite affärer och små mysiga butiker. Tog sedan en promenad över Brooklyn Bridge tillbaka in till Manhattan. Tog en taxi vidare till West Village där vi strosade runt och slog oss ner på ett super mysigt fik, där vi drack kaffe och pratade en massa. 
Framåt kväll till, tog vi oss upp mot området Hell's Kitchen för att äta lite, det blev tapas, gott! 
Satte oss på tåget tillbaka mot New Canaan runt 7 och när vi var tillbaka igen snöade det för fullt och hade nog snöat ett bra tag, för det var massa snö. Super mysigt!!! Väl hemma hos Jennifer, kröp vi ner under vars en filt och såg en film, innan vi gick och la oss alla tre, utslagna i sängen. Bra och mysig dag!!

Söndagar är ju vad söndagar är. Så det blev frukost på Orem's, mat shopping på dyra Village Market till Jennifers familj, en sväng till Danbury, bio Parental Guidance, vi slänge ihop en god avokado/ägg/räk-sallad till middag och nu har jag precis satt mig i soffan tillsammans med min vm och ska berätta om helgen. 

Jättebra, rolig, mysig och "lyckorusig" (en helg med många lyckorus?) helg. <3

Tänk att imorgon är det nyårsafton!! Vart tog detta året vägen? :) 

Williamsburg

Brooklyn Bridge

A cup of coffee

Carrie Bradshaw's apartment
<

NYC
Let it snow....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0